În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă de protecție iPhone 13 Pro cu fotografie, nume sau text

Personalizează-ți pe PhotoFancy husa pentru iPhone 13 Pro, folosind o fotografie, un nume sau un motto la alegere. Noi vom imprima pe husa foto iPhone 13 Pro modelul ales de tine.

  • Personalizare husă individuală
  • Protecția perfectă pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrare gratuită a imaginilor pentru accesoriul tău unicat
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil pentru iPhone 13 Pro

Husei tale de protecție pentru iPhone 13 Pro îi lipsește acel ceva care o deosebește de alte huse? Nicio problemă! Inspiră-te pe PhotoFancy, răsfoind diferitemodele creative și efecte foto. Dacă dorești să comanzi o husă de mobil inscripționată, poți da frâu liber creativității. Ai un motto preferat care te însoțește în viața de zi cu zi? Sau o fotografie care îți aduce pur și simplu mereu zâmbetul pe buze? Folosește-le pentru a crea o husă foto pentru iPhone 13 Pro. Pe PhotoFancy sunt necesare doar câteva clicuri pentru a personaliza o husă iPhone individuală.

Husa ta personală de mobil iPhone 13 Pro - cu fotografie, nume sau text

Poartă mereu asupra ta cele mai frumoase amintiri și cele mai deosebite momente trăite alături de cei dragi. Inscripționând o husă de mobil pentru iPhone 13 Pro cu o fotografie, un nume sau un text, vei beneficia de un accesoriu unicat personalizat. Carcasa din material sintetic este extrem de populară. Inserțiile de metal de pe partea din spate asigură stabilitate, iar opțiunea cu bumper oferă în plus protecție premium împotriva șocurilor. Husa foto surprinde prin imprimeul strălucitor, de calitate superioară. Dacă alegi opțiunea de imprimare de jur-împrejur, vom imprima modelul și pe suprafețele laterale ale husei tale pentru iPhone 13 Pro. Astfel, modelul va fi pus în scenă în mod deosebit.

Carcasă de protecție perfectă: flipcase iPhone 13 Pro personalizată cu un model propriu

O alternativă interesantă la husa de mobil universală o constituie husa flipcase pentru iPhone 13 Pro, personalizată cu o fotografie. Husa nu este doar elegantă, ci asigură și o protecție optimă telefonului tău. Aceasta înconjoară întreg mobilul și are o închidere rapidă cu magnet, protejând atât ecranul cât și partea din spate și canturile. În plus, datorită buzunarelor interioare pentru carduri, documente de identitate și bani, vei avea mereu la îndemână cele mai importante obiecte.

Personalizare husă foto individuală pentru iPhone 13 Pro

Dorești să ieși în evidență și să-ți dovedești unicitatea și prin intermediul obiectului care te însoțește permanent și oriunde? Noi facem acest lucru posibil! Pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) o husă de mobil pentru iPhone 13 Pro. Personalizarea are loc online, direct în browser. Selectează un model sau alege să creezi husa fără un model de pe site. Te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online. Aici poți să încarci o imagine proprie, să introduci un nume sau un text și să încerci efecte foto. Nu există limite privind creativitatea. În previzualizarea produsului poți vedea oricând cum va arăta husa. După aceea, noi vom inscripționa exact modelul ales de tine pe husa de protecție pentru iPhone 13 Pro. În general, după inscripționare husa de mobil este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, după scurt timp, o vei găsi în cutia poștală.