În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru iPhone XS

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru iPhone XS pentru a putea avea mereu la îndemână imaginile și modelele preferate? Atunci alege o husă de mobil personalizată!

  • Personalizare husă unicat pentru iPhone XS
  • Protecție premium împotriva șocurilor pentru smartphone-ul tău
  • Personalizată cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Model unicat - prelucrează gratuit fotografiile!
  • Imprimeu foto de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare și inscripționare husă de mobil iPhone XS cu o imagine proprie

Cu toții dorim să ne protejăm mobilul cu o husă, însă husele obișnuite sunt destule de fade. Fii creativ(ă) și personalizează-ți singur(ă) husa pentru iPhone XS! Alege online husa care ți se potrivește, iar noi inscripționăm o fotografie sau un nume pe aceasta.

Husă smartphone unicat, cu fotografie, pentru iPhone XS

Alege husa ta preferată dintre diferitele tipuri de huse pentru iPhone disponibile! Indiferent dacă te hotărăști pentru o carcasă, un flipcase sau o husă universală, la noi găsești o gamă extrem de variată. De exemplu, o husă flipcase îți protejează mobilul în întregime și îți oferă și buzunare interioare în care poți ține cardurile. Sau alege o carcasă cu inserții de metal, la care suplimentar poți comanda și opțiunea bumper. Astfel, iPhone-ul tău va fi protejat în mod optim împotriva șocurilor. Bine-nțeles că poți alege și o husă universală clasică, personalizată cu o imagine sau un nume.

Culori strălucitoare - husă personalizată pentru iPhone XS

Indiferent de modelul ales, toate husele personalizate vor atrage privirile celorlalți datorită culorilor strălucitoare! În plus, husele sunt rezistente împotriva zgârieturilor și a uzurii. În timpul procesului de personalizare a huselor de mobil, poți prelucra online fotografiile, iar datorită funcției „MagicName“ poți adăuga și un nume. Rezultatul? O husă unicat pentru iPhone XS!

Carcasă de protecție personalizată - cadoul ideal pentru cei dragi

După ce creezi husa ta personală, poți personaliza și alte carcase pentru iPhone XS, pe care să le oferi cadou celor dragi. O husă foto individuală este un cadou perfect, care va aduce cu siguranță multă bucurie tuturor celor care o vor primi în dar. Vrei să personalizezi o husă pentru alt model de telefon? La noi poți personaliza și huse pentru iPhone XS Max!