În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Crează colaje foto online gratuit

Organizează-ți singur pozele pe internet sub formă de colaj foto. Garantat gratuit cu poze proprii și efecte foto ieşite din comun. Soft de colaje foto profesional cu modele de colaje moderne pentru colaje artistice de poze. Asamblezi pur și simplu singur pe internet și descarci gratis la calitate tipografică.

  • Colaje foto preţioase cu propriile fotografii
  • Transmite felicitări-colaj gratuite
  • Modele de rânduire moderne pentru colaje design şi tematice
  • Propuneri de produse extraordinare pentru cadouri foto individuale
  • Garantat descărcare fără costuri la calitate originală
  • Varietate mare de efecte foto Fancy
Filter

Crearea unor colaje foto fără complicaţii pe internet

Fotografiile individuale ca tablou de perete sau pe un produs foto fac parte din cele mai personalizate idei de cadou. Se poate însă și mai impresionant: îmbină pur și simplu mai întâi pozele tale preferate într-o singură poză. Cu ajutorul programului pentru colaje foto PhotoFancy transformi o colecție din cele mai frumoase poze într-o operă de artă integrală. Complet fără foarfecă, lipici și hârtie îți creezi pe internet în doar câțiva pași propriul colaj de imagini. Alege unul dintre numeroasele modele de organizare a colajelor și încarcă-ți pozele digitale. În continuare plasezi pozele alese pe fondul de colaj dorit sau într-unul din modelele rafinate pentru colaje foto tematice. Poți chiar reconfigura sau înfrumuseța fiecare poză în parte din colajul tău foto cu unul dintre efectele foto PhotoFancy îndrăgite – creează singur colaje cu stil.

Colaje foto garantat gratuite pentru utilizare proprie

Bineînțeles că ne bucurăm dacă îți creezi propriul colaj foto, iar apoi dai formă unui cadou foto pe care îl comanzi pe internet. Asta însă nu reprezintă o condiție. PhotoFancy îți pregătește colajul terminat pentru descărcare, astfel încât după aceea să-ți poți salva opera de artă pe calculator, bineînțeles la calitatea preţioasă a originalului (respectiv 5 megapixeli). În cazul ideal la calitatea tipografică a unor produse scoase la imprimanta personală pe hârtie lucioasă, până la un format de 30 x 50 cm. Desigur calitatea cu care îți pregătești pozele este premisa pentru imprimarea lor de calitate. Dacă dorești să imprimi colajul foto, atunci pozele încărcate ar trebui să aibă o rezoluție minimă a unei camere de 3 megapixeli. În orice caz colajul tău foto îți stă la dispoziție absolut gratis. Pe internet sau pentru colecția ta privată de poze.

Colaje foto pe post de felicitare gratuită sau pur și simplu pentru a le împărtăşi cu prietenii

Oferta PhotoFancy pentru colajele foto gratuite ți-a mai pregătit gratis câteva atracții. Fă-ţi opera cunoscută prietenilor de pe facebook printr-o apăsare de buton sau creează o felicitare gratuită. Fie ca felicitare electronică rapidă și modernă sau ca vedere clasică, cu care le poți face o bucurie prietenilor și cunoscuților dragi care nu pot fi contactați electronic. PhotoFancy imprimă și trimite vederea în locul tău și preia chiar și costurile pentru timbru. Poate vei deveni astfel fan PhotoFancy, recomandă-ne mai departe sau creează și imprimă următorul tău cadou foto la PhotoFancy. Bineînțeles cu colaj de imagini.