În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Sticlă acrilică personalizată online – imprimare extraordinară

Imaginile și pozele tale preferate pe o sticlă acrilică personalizată. Imrimare extraordinară pe spatele sticlei acrilice. Comandă acum online.

  • Imprimare extraordinară în 6 culori pentru tonuri perfecte ale pielii și de pastel – depusă în alb!
  • Potrivită pentru spațiile interioare și exterioare
  • Sticlă acrilică cu efect 3D
  • NOU! Cu margini șlefuite
  • Suprafață lucioasă
  • Gamă variată de modele și forme cu design
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Poza ta pe sticla de acril

Oferă fotografiilor tale doar ce este cel mai bun! Cu placa acrilică personalizată vei avea nu numai un tablou extraordinar ci și o operă de artă unică. Prezintă pozele tale într-un mod foarte special. Prin sticla acrilică lucioasă imaginile tale preferate vor fi redate în culori extraordinare și contraste deosebite. Un Highlight unic pentru orice încăpere. Sticla acrilică este un material de prezentare folosit frecvent, chiar și la expoziții și evenimente de artă. Beneficiile sunt evidente - un contrast vizual ascuțit și o reproducere optimă ale culorilor pielii și pastelate. Și să nu uităm de înalta calitate și aspectul elegant! O fotografie pe sticla acrilică este regele printre picturile murale. La PhotoFancy ai posibilitatea de a-ți personaliza online placa ta acrilică. Indiferent dacă ești fotograf profesionist sau doar amator. Personalizarea este ușoară și rapidă. Încarcă-ți pur și simplu pozele la PhotoFancy și comandă-ți online propria sticlă de acril personalizată.

Sticlă acrilică personalizată cu imaginea ta

Sticla acrilică lucioasă este cunoscută și sub denumirea de sticlă plexi. Un material din plastic similar sticlei. Un avantaj major este stabilitatea ridicată. Spre deosebire de sticla reală, sticla acrilică nu se poate sparge și este de asemenea potrivită pentru o utilizare mai robustă. Totodată, în configuratorul online poți selecta grosimea materialului. Plăcile acrilice personalizate sunt imprimate pe spate prin metoda profesională de imprimare directă. Datorită marginilor lustruite fotografia ta va avea un efect 3D optic. Astfel, placa ta acrilică va fi deosebit de vie și strălucitoare. Acum ai posibilitatea de a comanda imprimarea imaginii pe sticlă acrilică premium - varianta de lux a acestui material, pentru fotografii și mai reprezentative. Aceasta este fabricată dintr-o placă de sticlă acrilică neagră, cu un strat protector gros de 5 mm.

Placă de acril imprimată cu imaginile tale

Cu ajutorul corecturii profesionale cu un singur click vei scoate ce este mai bun din poza ta. Astfel, vei putea foarte ușor și gratuit să-ți îmbunătățești imaginile sau să elimini ochii roșii. Mai multe opțiuni pentru prelucrarea pozelor tale vei găsi sub categoria ramelor și efectelor fotografice. Astfel, vei crea o adevărată operă de artă pe care o poți imprima pe o placă acrilică. Sfat: înfrumusețează-ți sticla acrilică personalizată dându-i o sursă de lumină. Iluminează placa din spate, de exemplu cu ajutorul unei lampe Led. Având în vedere că imprimarea pe sticla acrilică este translucidă, efectul va fi deosebit de bun. Vei atrage garantat ochii invidioși ai prietenilor și rudelor tale! ☺