În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare online - husă individuală pentru iPhone XR

Dă frâu liber creativității! La noi poți personaliza o husă pentru iPhone XR, pe care să o folosești pentru telefonul tău sau pe care să o oferi cadou celor dragi!

  • Personalizare husă pentru iPhone XR
  • Protecție premium împotriva șocurilor pentru smartphone-ul tău
  • Personalizată cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Imprimeu 100% rezistent la zgârieturi
  • Imprimeu foto de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare și inscripționare huse foto pentru iPhone XR

Dorești să-ți personalizezi o husă pentru telefonul iPhone XR? Atunci te afli la locul potrivit, pentru că la noi îți poți crea singur(ă) husa pentru iPhone XR! Personalizează husa cu instantanee proprii sau cu o fotografie cu tine și cei dragi. Când creezi husa pentru mobil, poți da frâu liber creativității: alege dintre numeroasele modele sau fotografii. Niciodată nu a fost mai simplu să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru mobil cu imagini proprii.

Husă foto cu o imagine proprie – personalizare husă iPhone XR

Inscripționăm amintirea ta preferată pe una dintre husele disponibile pentru iPhone. Astfel, le poți face o bucurie prietenilor și familiei, personalizând pentru ei o husă unicat iPhone XR. Husele de calitate superioară pentru mobil sunt disponibile cu bumper, cu imprimare de jur-împrejur sau ca flipcase, pentru a-ți oferi libertate și la alegerea aspectului. Poți alege să oferi cadou husa creată de tine, o poți păstra chiar tu sau poți comanda din prima un pachet de cinci bucăți. Cu siguranță atât tu cât și cei dragi ție vă veți bucura de husa pentruiPhone XR personalizatăcu fotografie.

Carcasă cool: fii creativ(ă) și creează-ți propria husă pentru smartphone

Descoperă gama noastră variată și creează online husa ta personalizată pentru mobil. În scurt timp, inscripționăm modelul ales pe husă, apoi o livrăm în timp record la tine acasă. Datorită acestei huse foto elegante pentruiPhone XR, telefonul tău va fi protejat în mod eficient.

O carcasă de protecție cu un model unicat, ales de tine

Creează singur(ă) modelul pentru o husă iPhone XR, folosind o fotografie din arhiva personală, astfel încât aceasta să-ți reflecte perfect personalitatea! Poți să dai frâu liber creativității și să alegi o husă de protecție pentru iPhone XR personalizată cu un nume sau cu un model. Astfel, vei putea să creezi singur(ă) husa pentru iPhone XR, fără a ignora protecția optimă necesară telefonului tău. O husă bumper cu fotografie îți protejează mobilul împotriva șocurilor, în timp ce o husă tip flipcase cu imagine imprimată de jur-împrejur îl protejează în mod eficient împotriva zgâreturilor. Îți dorim distracție plăcută la personalizarea huselor pentru mobil!