În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare castron pentru animale cu un nume propriu

Patrupedul de acasă este cel mai bun prieten al tău? Dorești ca și castronul său pentru mâncare să fie unicat? Atunci personalizează online bolul cu un nume sau o fotografie și arată-i animalului tău de companie cât de mult îl iubești.

  • Castron pentru animale cu o fotografie sau un nume la alegere
  • Pentru patrupede mici și mari
  • Imprimeu strălucitor
  • Modele interesante pentru câini și pisici
  • Castron de calitate superioară, în două mărimi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Castron cu nume personalizat: bol pentru animale inscripționat

Dragostea pentru animale nu are limite. Și, așa cum știm cu toții, dragostea trece prin stomac. Ce-ar fi dacă ai putea să îmbini cele două elemente? Demostrează-i patrupedului tău iubirea pe care i-o porți și comandă un castron pentru animale personalizat. Dacă alegi un castron pentru animale personalizat, noi inscripționăm fotografia și numele alese pe acesta. Chiar dacă patrupedul tău nu-ți poate arăta acest lucru, îți garantăm că se va bucura de un castron personalizat cu numelesău.

Castron pentru câini, personalizat cu un model unicat

Cel mai bun prieten al omului merită un castron pentru câini personalizat cu o fotografie proprie. Tu alegi instantaneul pe care dorești să-l inscripționăm pe castronul pentru mâncare. Bolurile pentru câini personalizate cu nume sunt extrem de practice dacă ai mai multe animale. Acestea nu-și vor putea citi numele, desigur, însă castroanele individuale dovedesc cât de mult ții la animalele tale. În plus, un catron pentru câini personalizat cu o imagine proprie este mult mai atractiv decât un bol obișnuit cumpărat din magazin.

Personalizare și inscripționare castron pentru pisici

Micii tigrișori nu pot fi nici ei ignorați la personalizarea unui castron pentru animale. Inscripționarea unui castron pentru pisici este la fel de ușoară precum cea a unui castron pentru câini. Dacă dorești un bol personalizat pentru pisica ta, poți crea rapid un model online. Castroanele pentru animale personalizate cu nume sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, iar imprimeul este strălucitor. Fii creativ(ă) și dă frâu liber imaginației pentru a personaliza cu nume un castron pentru animale.

Personalizează un castron pentru câini sau pisici și oferă-l cadou

Indiferent de ce animal de companie ai, indiferent dacă dorești să personalizezi un castron pentru pisici sau să inscripționezi un bol pentru câini, îți garantăm că acestea vor atrage toate privirile. Poți alege să oferi cadou un castron pentru mâncare și altor proprietari de animale. Cei dragi se vor bucura cu siguranță dacă te gândești la patrupedele lor personalizând un bol pentru acestea. Oferă cadou un castron pentru pisici personalizat cu fotografie sau un bol pentru câini inscripționat cu o imagine proprie. Nu există limite în ceea ce privește creativitatea! La urma urmei, cadourile personalizate cu fotografie sunt întotdeauna apreciate!