În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare ceas alarmă cu fotografie - creează ceasuri alarmă cu imagini proprii

Imprimare ceas alarmă: pe PhotoFancy îți poți personaliza un ceas alarmă unicat cu fotografia ta preferată. Imprimăm imaginea ta pe un ceas deșteptător clasic sau în formă de inimă!

  • Personalizare ceas alarmă unicat cu fotografie
  • Modelul tău, imprimat cu ajutorul unei metode de înaltă calitate
  • Gamă variată de culori și modele
  • Disponibil în formă romantică de inimă sau cu colțuri rotunde
  • Mecanism precis, cu cuarț, și funcție de alarmă
  • Fabricat din sticlă acrilică elegantă
  • Ace indicatoare de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare ceas alarmă cu o fotografie proprie - disponibil în formă clasică sau în formă de inimă

De cele mai multe ori, trezitul de dimineață nu poate fi amânat după bunul plac… și mai că îți vine să mituiești ceasul să nu mai sune. O minimă consolare ar putea fi totuși să dai cu ochii de o imagine plăcută atunci când te trezești. Pe PhotoFancy îți poți personaliza în acest scop un ceas cu alarmă unicat, pe care noi putem imprima, de exemplu, cea mai frumoasă imagine dintr-un concediu. Pentru ca ceasul tău deșteptător personalizat cu fotografie să decoreze în mod corespunzător biroul și camera, îl poți crea folosind aproape orice model. În primul rând, trebuie să alegi dacă preferi un ceas clasic sau un ceas cu alarmă în formă de inimă, pe care să îl oferi cadou. „Colțurile“ ceasului alarmă de birou sunt rotunjite. Ambele modele de ceasuri personalizate cu fotografie sunt ideale pentru a fi oferite cadou - cel în formă de inimă emană, desigur, ceva mai multă dragoste! Însă poți alege să comanzi un ceas cu alarmă de birou unicat și pentru tine. Cine preferă ceasurile de perete, poate comanda un ceas de lemn personalizat, pentru a conferi locuinței un aer „natural”.

Personalizare ceas alarmă de birou cu o fotografie sau un nume

Ceasul cu alarmă de birou îl poți personaliza cu o fotografie proprie sau cu un model cu nume. Poți alege atât ceasul deșteptător în formă de inimă, cât și ceasul în formă clasică, cu colțuri - nu există diferențe în ceea ce privește opțiunile de personalizare. Întregul proces se desfășoară direct în browser. Începe chiar acum să-ți personalizezi ceasul alarmă de birou - cu imagini sau nume. Dacă folosești o imagine proprie, pentru a o imprima, de exemplu, pe ceasul alarmă în formă de inimă, poți selecta diferite filtre sau poți încadra imaginea într-o ramă. Dar putem imprima imaginea și așa cum este pe ceasul alarmă de birou. Dacă alegi modele cu nume, poți personaliza ceasul alarmă de birou alegând o imagine corespunzătoare și introducând numele. La fel ca în cazul cănilor personalizate cu nume, numele nu este adăugat pur și simplu, ci este scris sub forma unor elemente precum petale de trandafiri sau boabe de cafea.

Ceas alarmă de birou cu fotografie - imprimare directă pe sticlă acrilică

Indiferent dacă ceasul alarmă de birou are forma unei inimi sau dacă îți imprimăm fotografia pe un ceas deșteptător clasic, materialul folosit este sticla acrilică. Tocmai cadourile personalizate cu fotografie, care trebuie să fie mai elegante, beneficiază de calitatea superioară asociată procedurii de imprimare directă a imaginii pe acest material. Modelul imprimat pe ceasul alarmă în formă de inimă, personalizat cu fotografie, beneficiază de aceleași caracteristici precum un tablou din sticlă acirilică - culori saturate și claritate perfectă. Spre deosebire de tablourile clasice, ceasul alarmă personalizat cu fotografie are un suport. Astfel, ceasul tău deșteptător cu fotografie este potrivit pentru birou sau pentru noptieră. În cazul în care peste zi ceasul alarmă de birou în formă de inimă, personalizat cu fotografie, este expus razelor UV, acestea nu vor afecta produsul. Ceasul tău alarmă cu model unicat este rezistent la lumină iar imaginea imprimată nu se decolorează.