În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creează-ţi propria husa iPad imprimată cu poza ta

Creează-ţi online propria husă iPad, iPad Air şi iPad Pro cu fotografie cu propriile imagini şi nume şi dă-o la imprimat. Prelucrează-ţi fotografiile gratuit şi profesional în programul nostru online de prelucrare imagini. Creează-ţi acum propria husă pentru tabletă cu fotografie şi motiv la PhotoFancy şi imprim-o.

  • Creează-ţi propria husă iPad cu poza ta
  • Formă potrivită, cu sloturi pentru conectare şi cameră pentru iPad2, iPad3, iPad4, iPad 4, iPad 5 (2017), iPad 6 (2018), iPad Pro, iPad Air şi iPad Air 2
  • MagicName pentru mesaje personalizate
  • Imprimare pe material textil la calitate foto de excepţie
  • Program online de prelucrare de imagini, gratuit şi profesional
  • Piele artificială rezistentă, excelentă
  • Incl. numeroase efecte foto
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Creează-ţi propria husă pentru tableta ta iPad

Potrivit zvonurilor neconfirmate, iPad a fost inventată pentru că Steve Jobs s-a uitat prea mult la Star Trek. În special la noile serii precum The Next Generation, Deep Space Nine sau Voyager, protagoniştii din viitor folosesc cu predilecţie o tabletă pentru schimbul de date şi informaţii. Cercetările au relevat că această teză nu este cu adevărat sustenabilă. Cert este că iPad-ul a declanşat o adevărată revoluţie în lumea informatică. Între timp şi alte companii mari s-au alăturat trendului şi oferă tablete. iPad de la Apple este, la fel ca anterior, ceva deosebit, pentru că este prima de tipul său.Lucrurile speciale au nevoie totuşi de o protecţie specială! De aceea, în magazinul nostru online găseşti o husă iPad de excepţie sub formă de husă de protecţie personalizată. Îţi poţi crea propria husă cu propria imagine şi o poţi da la imprimat. Selectează funcţia PhotoFancy „prelucrare imagine“, încarcă fotografia ta, îmbunătăţeşte-o sau foloseşte un efect foto creativ. Apoi, cu ajutorul „utilizează imagine“ şi „creează produs“ îţi poţi da la imprimat coperta genţii tale pentru iPad. Mr Spock ar spune: „Fascinant!“

Husă de protecţie iPad, accesoriul tău personalizat pentru iPad în deplasare

Îi vezi din ce în ce mai frecvent: fie în tren, în avion sau în autobuz, în sălile de aşteptare, în concediu pe şezlong la ştrand sau în holul hotelului. Ei sunt utilizatorii de iPad, care citesc cărţi, navighează pe internet, verifică şi scriu emailuri, joacă jocuri, înregistrează întâlniri sau fac fotografii. Utilizatorii de iPad aproape că sunt atât de mulţi încât nici nu mai atrag atenţia în cotidian. Cu toate că mulţi dintre ei folosesc genţi pentru iPad practice, ele sunt în acelaşi timp extrem de monotone. Tu poţi alege să fi diferit! PhotoFancy îţi oferă posibilitatea să dai frâu liber fanteziei tale şi să îţi creezi propria husă. Alege o fotografie din hard disk sau foloseşte MagicName pentru a crea o geantă iPad personalizată. Cu MagicName, numele tău sau orice alt nume apare în locuri pe care nu le credeai posibile: sub formă de destinaţie de călătorie pe autobuze englezeşti cu etaj (double-decker), de miez al unui pepene, frunze de nufăr pe un iaz sau sub formă de inscripţie pe străzile din New York. Ceea ce şi tu realizezi: va fi diferit! De aceea geanta cu fotografie este optimă pentru iPad-ul tău şi poate fi cadoul ideal pentru persoanele dragi sau colegii de muncă. Sunt disponibile huse iPad pentru următoarele modele: iPad 2, iPad 3, iPad 4iPad 5 (2017), iPad 6 (2018), iPad Pro, iPad Air und iPad Air 2.

iPad Smart Case din piele artificială de calitate pentru creaţie proprie

Husa iPad din piele artificială oferă iPad-ului tău o protecţie de jur împrejur. La interior este căptuşită cu material textil moale catifelat, pentru a proteja ecranul şi carcasa. Sloturile potrivite pentru conectare şi cameră îţi permit să îţi laşi iPad-ul în husă în timp ce îl încarci, transmiţi date sau faci fotografii. Datorită funcţiei de stand, geanta pentru iPad poate fi folosită ca stand practic pentru prezentări sau pentru o lectură relaxată. Îţi imprimăm coperta husei tale iPad până în adâncimea fibrei textile, complet color (procedura sublimării). Astfel, motivul tău va avea o strălucire satinată mată. Toate acestea sunt aspecte care garantează calitatea deosebită a husei noastre pentru iPad personalizate.