În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Pahare pentru tărie personalizate

Pahare pentru tărie personalizate cu nume: dorești să creezi online un model unicat pentru pahare de tărie? Atunci lasă-te surprins(ă) de diferitele modele și variante de personalizare pe care ți le oferim!

  • Personalizare pahare pentru tărie
  • Sticlă satinată
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Volum de umplere: 40 ml
  • Imprimeu full-color strălucitor
  • Poate fi spălat la mașină
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pahar pentru shot: Stamper inscripționat cu nume

Dorești să creezi o atmosferă deosebită la petreceri? Te afli în căutarea unui cadou personalizat? Atunci comandă pentru tine sau pentru prietenii tăi pahare pentru tărie inscripționate cu un model creat chiar de tine! Alege un pahar personalizat cu fotografie și surprinde-i pe cei dragi la următoarea zi de naștere. Paharele amuzante îi vor înveseli cu siguranță pe cei prezenți. Poți personaliza pahare pentru tărie cu imagini ale prietenilor tăi, inscripționate cu un model sau un numel la alegere. Cadourile personalizate sunt oricând extrem de apreciate. În plus, poți comanda și un borcan pentru bomboane, pentru ca surpriza să fie și mai mare.

Pahare pentru tărie personalizate cu un nume la alegere

Dacă dorești să personalizezi chiar tu paharele pentru tărie, îți poți pune imaginația la lucru. Poți alege pahare Stamper cu fotografii ale prietenilor sau pahare pentru shoturi inscripționate cu sigla clubului din care faci parte. Nu există aproape nicio limită la personalizarea acestor produse. Ce zici despre un pahar pentru tărie „Mini-halbă de bere”? Dacă dorești să comanzi un pahar Stamper cu imagine proprie, poți alege și un colaj interesant sau un text amuzant. Adaptează paharul pentru tărie personalizat la orice ocazie.

Personalizare pahare pentru șnaps

Este extrem de simplu să personalizezi și să inscripționezi pahare pentru tărie! Materialele de calitate superioară îi conferă paharului de șnaps o rezistență deosebită. Astfel, tu și prietenii tăi vă veți putea bucura multă vreme de paharele unicat pentru tărie, pe care le puteți folosi la multe petreceri. Pentru a personaliza un pahar pentru shoturi, trebuie să încarci imaginea dorită în browser. Apoi, poți alege efecte, rame, texte și nume. Personalizarea paharelor este ușoară și rapidă.

Pahare pentru tărie personalizate cu o fotografie proprie

Paharele de șnaps personalizate cu nume sunt cadouri ideale pentru diferite aniversări, dar și pentru următoarea petrecere a burlacilor la care vei participa. Creează modelul tău unicat pentru un pahar de tărie cu imagine. Vei fi surprins(ă) de aspectul elegant și de efectele foto creative. Paharul cu model îi va surprinde și pe cei dragi, iar motto-urile amuzante vor atrage cu siguranță toate privirile la orice petrecere! Alege acum să personalizezi pahare pentru shoturi!