În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Efecte foto online - de la Nostalgie până la Crazy

Stilizează-ţi propriile fotografii cu un efect fotografic profesional, rame sau formidabilul efect „imagine în imagine“. Filtre UV, filtre Nostalgie (Vintage) sau rame romantice cu tematica iubirii îţi transformă fotografia în mesajul potrivit. Transpune-ţi imaginile cu ajutorul „Pic in Pic“ în decoruri ce amplifică uimitor efectul imaginii. Amuză-te, foloseşte-ţi fantezia…

  • Filtre de calitate profesionale pentru fotografii digitale
  • Rame pentru imagini de la baroc până la modern
  • Idei extraordinare pentru cadouri foto emoţionante
  • Efecte de imagine de la nostalgie până la fantezie
  • Garantat gratuit pentru descărcarea proprie
  • Rame romantice şi scene pentru mesaje de dragoste
  • Posibilitate de a trimite felicitări gratuite
Filter

Efecte foto – strălucire, bliţ sau filtre vintage de calitate superioară

Amplifică valoarea experienţei din fotografiile tale digitale cu efectele extraordinare de la PhotoFancy. O fotografie cu atmosfera anilor ‘30 se mai poate găsi numai într-o mansardă sau într-o cutie cu fotografii prăfuită a bunicilor. În acest caz un efect de imagine de la PhotoFancy ar putea preveni chiar o pneumoconioză. Cu un clic fotografia ta este decolorată în stilul Vintage, este prevăzută cu urme de uzură lăsate de folosirea repetată şi chiar cu câteva erori clasice de expunere la lumină specifice primilor ani ai fotografiei. Pentru a realiza această combinaţie de filtre, cadre delimitatoare şi efecte de imagine este nevoie de câteva ore de lucru cu un software adecvat pentru efecte foto. La PhotoFancy, întreaga operaţiune durează numai 2 minute şi este absolut gratuită – fără pierderea calităţii imaginii.Acest lucru este valabil şi pentru alte efecte foto grozave precum raze, efecte flash sau deformări comice, pe care le găseşti în software-ul online gratuit pentru efecte de imagine accesând „Facelift“. Du-ţi fotografia într-o lume a culorilor mirifice sau bizare, şifoneaz-o digital, transform-o într-un puzzle sau şterge-ţi imaginea cu vârtejul de culori PhotoFancy. Categoriile de efecte de imagine fantezie şi Fancy-Colors nu lasă cu siguranţă nicio dorinţă neîndeplinită. La PhotoFancy ţi se deschid şi lumile artistice ale lui Andy Warhol şi ale benzilor desenate (comics). Cu ajutorul filtrelor foto şi al filtrelor de tip desen animat de la „Catoonizer“, „Warhol“ şi „Artistic“ îţi transformi imaginea într-o operă de artă modernă sau un desen animat. Experimentează lumea creativă a efectelor de imagine şi descoperă şi alte efecte foto pentru imaginea ta digitală. Bineînţeles, absolut gratis şi fără obligaţii.

Rame ca efect foto online – înrămarea gratuită a fotografiilor

O ramă adecvată creşte valoarea oricărei fotografii. La PhotoFancy găseşti rame digitale în nuanţe potrivite şi decoraţiuni de la teme moderne, jucăuşe, până la rame cu motive baroce din vremurile de odinioară ale picturilor în ulei. Vizitează categoriile „Rame creative“ sau „Rame foto“ şi testează efectul ramei foto potrivite. În afara mediului digital, ramele deosebit de fastuoase sunt deseori foarte grele şi scumpe: La PhotoFancy ramele sunt bineînţeles foarte uşoare şi gratuite.

Pune-ţi fotografia în scenă – „imagine în imagine“ ca efect foto gratis

Cu PhotoFancy obţii ca prin minune dintr-o fotografie digitală un mesaj de dragoste plin de afecţiune. Încarcă o fotografie a iubitei sau iubitului şi utilizează efectele de imagine specifice pentru tema dragostei de la „Fancy-Photo“. Mai mult nu poţi să-i spui cât iubeşti printr-o fotografie. Porneşte acum într-o călătorie revelatoare prin lumea „Fancy-Photo“ şi transpune-ţi fotografiile în scene de zi cu zi sau scene de fantezie. Fotografia ta ca reclamă luminoasă mare plasată în Times Square, pe o renumită scenă de teatru, pe pagina de titlu a cotidianului sau în scene pe care le poţi experimenta numai digital accesând www.PhotoFancy.ro. Iluzia foto perfectă – bineînţeles disponibilă pentru descărcare gratuită. Descarcă-ţi opera de artă finisată şi stocheaz-o pe hard discul tău. O poţi folosi ca fundal pe ecran, o poţi chiar imprima sau o poţi ataşa ca fotografie la emailurile personale. La PhotoFancy ai la dispoziţie de asemenea felicitări gratuite sub formă de eCard sau cărţi poştale. O altă atracţie pe site-ul www.PhotoFancy.ro o constituie şi ideile de cadouri excentrice din gama de produse pentru cadouri foto. Cu câteva clicuri îţi transferi fotografia pe o idee individuală de cadou. Acesta este singurul produs care, deşi nu este gratuit la PhotoFancy, ţi-l oferim la un preţ foarte convenabil. Pe scurt, PhotoFancy oferă garantat efecte foto gratuite şi colaje pentru descărcare la calitate tipografică (dacă ai încărcat o fotografie având calitatea necesară), oferă gratis felicitări şi un serviciu gratuit, cu ajutorul căruia le poţi împărtăşi prietenilor de pe Facebook experienţele tale în imagini. Şi, desigur, creativitatea multor designeri şi graficieni excepţionali: Trăieşte-ţi fotografiile.