În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Expediere & Livrare

Costuri de transport

Vânzarea și livrarea bunurilor noastre pe PhotoFancy.ro se face exclusiv în România. Costurile de expediere sunt un tarif fix de RON 29.99 pentru livrare prin DPD sau GLS în România.

Termen de livrare

Cu câteva excepții, PhotoFancy produce produsele oferite non-stop în producția proprie. Prin urmare, produsele sunt de obicei gata de expediere în termen de 24 de ore și sunt predate furnizorilor de servicii de expediere în fiecare zi lucrătoare (cu excepția zilei de sâmbătă). Câteva produse au un timp de producție mai lung din motive tehnice sau de calitate și, prin urmare, sunt gata de expediere doar după un timp de producție mai lung.

Următoarele produse au un timp de producție mai mare de 24 de ore:

  • Lumânări
  • Ceasuri în format XXL
  • Calendare de advent în format XL
  • Autocolante, autocolante pentru vehicule
  • Mousepad
  • Postere cu lac

În acest caz, vă rugăm să notați informațiile de expediere în informațiile despre produs sau în coșul de cumpărături/rezumatul comenzii.

În cazul în care plătiți în avans, comanda dvs. va fi procesată numai după efectuarea plății. În acest caz, termenul de livrare începe la 2 zile lucrătoare după ce ordinul de plată a fost emis către banca de transfer. Pentru toate celelalte metode de plată, termenul de livrare începe în ziua lucrătoare următoare încheierii contractului.

Inspecția calității / Întârzierea livrării

Produsele personalizate realizate pentru dumneavoastră sunt supuse unui control strict al calității. Se poate întâmpla ca un produs care a fost deja complet fabricat să fie scos din livrare. În acest caz, livrarea va fi întârziată cu timpul de producție specificat. În acest caz, vă rugăm să fiți înțelegători, deoarece produsele individuale trebuie să fie produse din nou în orice caz.