În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cadouri gravate: cadouri personalizate cu gravură

Cadourile care pot fi gravate reprezintă o idee originală de cadou pentru orice ocazie și orice personalitate. Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou elegant cu gravură.

  • Idei de cadouri originale cu gravură
  • Gravură laser precisă, de calitate superioară
  • De la pahare la brichete Zippo - descoperă acum toate produsele!
  • Gamă variată de modele interesante
  • Personalizate cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
Filter
  1. Cană termo 'Bambus'

    169,99 RON
    Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cadouri personalizate cu gravură pentru nunți și multe alte ocazii

Cadourile gravate îi vor surprinde pe cei dragi cu orice ocazie - în mod special cadourile cu gravură oferite cu ocazia unor evenimente precum naștere, botez, aniversarea zilei de naștere, mutarea într-o casă nouă, nuntă sau diverse alte aniversări. Cadourile cu gravură la alegere sunt cadouri potrivite pentru orice personalitate și orice vârstă. Cadourile pe care vom grava o fotografie sau un model cu nume pot fi oferite în dar cu orice ocazie. Cadourile din lemn cu gravură sunt accesorii decorative perfecte, ideale pentru o petrecere de casă nouă. Printre cadourile cu gravură se numără și paharele, care pot fi comandate pentru ocazii speciale, cum ar fi un botez sau o nuntă.

Instrucțiuni: personalizare cadouri cu gravură la alegere

La noi, cadourile cu gravură personalizată sunt convenabile, dar de calitate superioară. Articolele gravate sunt individuale și consituie un cadou deosebit. Dorești să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou gravat? La noi, procesul este simplu și rapid: creezi modelul online, în configuratorul pe care ți-l punem la dispoziție. Alege produsul dorit și un model și vei fi direcționat(ă) către instrumentul nostru online. Dacă dorești să creezi cadouri gravate cu o fotografie, introduci numele în configurator, încarci fotografia, apoi poți adapta sau modifica în continuare imaginea. În timpul procesului de personalizare, vei vedea o previzualizare a cadourilor personalizate cu gravură laser. Abia când produsul va corespunde exact imaginației tale, vom grava modelul ales pe acesta.

Idei de cadouri gravate: aici găsești cadoul potrivit pentru oricine

Pentru a găsi cadoul perfect, trebuie să ții cont nu doar de ocazie, ci și de persoana căreia îi oferi cadoul. Ca idee universală de cadou gravat poți alege, de exemplu, cadourile din lemn sau paharele gravate. Idei de cadouri cu gravură pentru bărbați: pahare de whiskey gravate sau brichete Zippo gravate. Cu ocazia unei nunți, mirii se vor bucura cu siguranță de un pahar de vin sau un pahar de vin spumant cu gravură. La nuntă, paharele gravate cu numele mirilor vor constitui o surpriză elegantă și personală, care se integrează perfect cu tradițiile specifice. În plus, există și cadouri cu gravură pentru copii, cum ar fi tocătorul din lemn pentru micul dejun personalizat cu un model amuzant cu nume. O altă idee de cadou original este și cana gravată: poți alege o fotografie sau un nume pe care le vom grava pe o cană elegantă pentru cafea. Îți garantăm că, datorită gravurii personalizate, începutul de zi sau pauza de cafea de la serviciu vor fi mult mai vesele. Sfat: Acum poți comanda și căni termos personalizate și suporturi pentru lumânări cu gravură!