În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizează și imprimă placa de ardezie cu fotografia ta

Fotografia ta pe placa de ardezie reală. Placă de ardezie neobișnuită cu imprimare foto extraordinară pe piatră reală.

  • Placă de ardezie cu șevalet
  • Disponibilă în trei dimensiuni: 40cm x 25cm, 30cm x 20cm și 20cm x 15cm
  • Imprimare foto directă, rezistentă la lumină
  • Rezistentă la zgârieturi, ușor de curățat
  • Placă de ardezie Fredeburger cu margini teșite
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Fotografia ta pe o placă de ardezie reală. Tabla individuală de ardezie ca decorațiune sau cadou personalizat

Creează acum decorațiunea sau ideea ta exclusivă de cadou. Fotografia ta pe o placă de ardezie veche de secole. Datorită structurii suprafeței și a marginilor teșite, fotografia ta va avea un caracter cu totul individual. Plăcile de ardezie vor fi livrate cu un șevalet – suport din lemn. Datorită suportului modern, opera ta de artă va putea fi plasată oriunde. Atât pe noptiera partenerei tale/partenerului tău cât și pe raftul prietenilor tăi. Astfel, amintirile vor rămâne, garantat, de neuitat.

Personalizează online placa de ardezie cu șevalet inclus

Ardezia este folosită de secole ca material de construcție. Însă, cu ajutorul acesteia pot fi create și altele în afară de acoperișuri și clădiri. Cu placa ta de ardezie individual personalizată, vei captiva atenția musafirilor tăi. Pietrele nu sunt identice, structura acestora variind de la placă la placă. Imprimă acum cu fotografia ta tabla ta de ardezie. Încarcă-ți pur și simplu fotografia la PhotoFancy.ro și personalizează-ți online propria tablă de ardezie.

Personalizează tabla de ardezie cu numele tău

O variantă cu totul aparte a plăcii individuale de ardezie este oferită de versiunea MagicName. În cazul în care nu deții o fotografie adecvată pentru a fi imprimată, te poți decide pentru unul din motivele noastre creative, oferite de tehnologia MagicName. Astfel, numele dorit va fi integrat ca prin minune într-o fotografie reală. Va arăta de parcă ar fi fost fotografiat exclusiv pentru tine. Atât în situația în care numele tău apare înscris cu stele pe cer, cât și în situația în care porecla prietenului tău apare înscrisă în nisipurile unui ștrand de vis, motivul va fi unul magic și un „highlight” în rândul cadourilor cu nume propriu. Vizitează acum la PhotoFancy.ro galeria noastră MagicName și găsește imaginea ta favorită.