În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare husă pentru iPad 6

Creează o husă de înaltă calitate pentru iPad 6 și folosește imagini, modele și texte proprii. Protejeză-ți tableta iPad 2018 în mod optim.

  • Personalizare husă pentru iPad
  • Cu funcție de poziționare în trei trepte
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Compatibilă cu iPad-ul tău (generația a 6-a/2018)
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru iPad 2018 cu fotografie

Pentru a-ți proteja tableta iPad 2018 în mod eficient, ai nevoie de o husă de calitate superioară. Cu ajutorul modelelor și ideilor potrivite, tableta iPad (generația a 6-a) va atrage toate privirile. La personalizarea husei de protecție pentru iPad 6, poți da frâu liber imaginației folosind motto-uri amuzante, imagini cu perechi de îndrăgostiți sau fotografii din concediu. Inscripționează acum husa ta pentru iPad 6 2018 cu o imagine proprie sau cu un model creat de tine și bucură-te de culori rezistente, extrem de clare.

Personalizare model propriu pentru iPad (2018)

O husă pentru iPad 2018 cu fotografie îți protejează iPad-ul 6 (2018), lăsând totodată o impresie deosebită: highlighturile personale conferă o notă de unicitate unei huse obișnuite. Folosește mesaje creative și optimizează protecția de jur-împrejur pentru iPad-ul tău (generația a 6-a). În plus, poți ajusta online fotografiile din arhiva personală cu prieteni sau din concediu, folosind efectele noastre interesante. Personalizează-ți acum husa pentru tabletă și protejează-ți iPad-ul (generația a 6-a).

Inscripționare husă foto pentru iPad 2018

Pentru inscripționarea husei iPad 2018, te poți folosi de ideile tale personale și de programul nostru de prelucrare online a imaginilor. Astfel, husa ta tip flipcase va fi personalizată în doar câteva minute. La câteva zile după ce finalizezi comanda, vei primi husa foto personalizată pentru iPad (2018). Decupajele pentru porturi și cameră sunt perfect adaptate formei, iar imitația de piele rezistentă îți protejează iPad-ul (2018) împotriva zgârieturilor și a șocurilor. Aplicația textilă catifelată din interior oferă protecție optimă pentru ecranul și carcasa tabletei iPad (generația a 6-a).

Carcase personalizate foto pentru iPad (generația a 6-a)

Folosește o fotografie sau un nume pentru a personaliza husa ta unicat pentru iPad 2018! Tableta va fi protejată în orice situație, iar tu vei avea mereu ocazia de a-ți aminti de momentele frumoase petrecute alături de cei dragi. Dacă alegi să-ți personalizezi husa la noi, vei beneficia de o comandă individuală și de multe alte avantaje. În plus, acum poți crea multe alte tipuri de huse pentru iPad. Personalizează-ți acum husa pentru iPad 2018 și bucură-te de o tabletă protejată în mod eficient!