În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cană termos personalizată sau gravată cu poza ta

Personalizare cană termos individuală - comandă acum online o cană termos inscripționată sau gravată cu un model personalizat.

 • Personalizare cană termos unicat
 • Băuturile sunt perfect izolate
 • Inscripționată sau gravată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
 • Disponibilă în argintiu, alb și negru
 • Capac de calitate superioară cu orificiu pentru băut
 • Gamă variată de modele creative
Filter
 1. Cană termo 'Bambus'

  169,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Termos 'Bambus'

  199,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Cană termos personalizată cu o fotografie

Bucură-te de cafeaua de dimineață mai mult timp! Datorită cănii termosinscripționate cu o fotografie proprie, vei fi mereu la modă. Astfel, băutura fierbinte va fi păstrată la o temperatură adecvată și va contribui la un start perfect al zilei. Oferă celor dragi cadou o cană termoizolantă personalizată online. De exemplu, cana termos inscripționată este un cadou ideal pentru șoferi. Cafeaua va rămâne fierbinte și la un drum mai lung. Cana termos inscripționată este disponibilă în două variante: argintiu clasic sau alb modern. Ambele variante vor evidenția modelul inscripționat. Cana termos de calitate superioară este extrem de rezistentă. Creează online căni termos și oferă cadou o fotografie care transmite un mesaj. Cana este livrată împreună cu un capac din material sintetic, cu un orificiu adecvat pentru băut. Astfel, nu-ți mai stă nimic în cale atunci când vrei să te bucuri de băutura ta preferată! Cănile termoizolante inscripționate pot fi spălate la mașină și au un volum de umplere de aproximativ 400 ml. Sfat: Personalizează ca alternativă o cană Coffee-to-go sau un termos elegant.

Personalizare cană termos unicat

Datorită faptului că această cană termos poate fi personalizată individual, va fi un accesoriu personal de păstrare a băuturii tale preferate. Indiferent dacă alegi o imagine din concediu, zâmbetul unui nepot sau sigla echipei tale preferate, nu impunem limite creativității tale. Îmbunătățește fotografiile cu efecte foto, filtre sau rame interesante. Vom inscripționa textul sau numele ales în diferite fonturi pe cana termos personalizată. Astfel, te vei putea bucura de o adevărată operă de artă. Datorită noului format panoramic, modelul va fi scos și mai bine în evidență. În previzualizarea realistă din configurator a cănii termoizolante cu fotografie, poți vedea în timp real cum va arăta cana ta inscripționată. Personalizează acum pe PhotoFancy cana ta termos cu fotografie!

Cană termos cu gravură personalizată

Paharul termoizolant cu gravură este un accesoriu elegant de zi cu zi. Pe PhotoFancy poți comanda o cană termos gravată cu fotografia sau numele tău preferat. Te vei bucura de un articol cu adevărat unicat! Cana termos cu gravură te va însoți la sport, în excursiile cu familia, pe drumul către birou sau la facultate. Accesează configuratorul nostru online, unde poți să încarci o fotografie sau să scrii un text la alegere, apoi să adaptezi imaginea după preferințe. În previzualizarea produsului vei vedea cum va arăta cana ta termos cu gravură. Imediat ce paharul termoizolant personalizat corespunde imaginației tale, vom grava modelul ales pe acesta. Un laser computerizat precis va grava toate detaliile modelului pe cană. Astfel, vei primi o cană termos cu gravură, care nu constituie doar un accesoriu elegant, ci și o idee originală de cadou. Cu siguranță cei dragi vor zâmbi de fiecare dată când o vor folosi!