În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și inscripționare husă pentru tabletă iPad Air

Un model ales de tine, imprimat pe o husă foto pentru iPad Air: pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) huse unicat pentru iPad Air. Noi vom inscripționa fotografiile tale pe o husă unicat, pe care o poți folosi ca suport pentru tabletă.

  • Personalizare husă iPad Air
  • Cu funcție de poziționare pentru prezentări, pe trei niveluri
  • Calitate fotografică excelentă (imprimare textilă)
  • Decupaje adecvate pentru porturi și cameră
  • Imitație de piele de înaltă calitate
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă iPad Air personalizată cu o fotografie

Te afli încă în căutarea unui cadou pentru cineva căruia îi face plăcere să savureze o bere rece sau o cafea fierbinte în timp ce citește ziarele pe iPad Air? Pe PhotoFancy poți personaliza cadouri unicat: noi imprimăm fotografiile alese de tine pe halbe pentru bere și căni. Însă, având în vedere că băuturile și iPad-urile nu se înțeleg foarte bine, ar trebui ca în același timp să personalizezi și o husă corespunzătoare pentru iPad Air, care să protejeze tableta. Sau, și mai bine, o poți păstra chiar tu... Pentru personalizare poți folosi fotografia ta sau poți crea un model MagicName. În ambele cazuri ai și alte opțiuni de personalizare. Dacă dorești să personalizezi husa de protecție cu o fotografie din arhiva personală, poți alege de exemplu mai multe imagini, pentru a imprima pe husa pentru iPad Air un colaj – spațiu este suficient. Cea mai practică funcție a husei cu fotografie pentru iPad Air: cu ajutorul husei, tableta poate fi poziționată în trei unghiuri diferite, ceea ce înseamnă că o poți folosi „hands-free“, de exemplu pentru a citi.

Husă foto de protecție pentru iPad Air

Husa cu fotografie pentru iPad Air este fabricată din imitație de piele și material textil moale, cu textură de catifea. Datorită acestor materiale „splash-proof“ (rezistente la stropire), husa pentru tabletă, personalizată cu modelul ales de tine, poate ține la distanță de tabletă lichidele, zgârieturile și șocurile. În husă, tableta iPad Air este complet protejată împotriva problemelor uzuale care o pot deteriora. Materialul moale absoarbe o căzătură a tabletei de pe masă, dar o protejează și de cana de cafea așezată din neatenție pe husa tabletei personalizată cu fotografie. Husa pentru iPad Air cu imagine proprie poate fi curățată cu o cârpă umedă. Atât materialul din care este fabricată husa foto cât și imaginea ta, pe care ai ales-o pentru a-ți personaliza singur husa pentru iPad Air, sunt rezistente la uzură ușoară și la umezeală.

Inscripționare carcasă pentru iPad Air

Dacă alegi să imprimi la noi husa pentru iPad Air, poți avea încredere că folosim o metodă de imprimare de înaltă calitate, care se bazează pe experiența noastră îndelungată în domeniul tipografic. Husa pentru tabletă, personalizată cu fotografie, este special fabricată din materiale diferite, pentru a putea garanta o protecție optimă pentru tableta ta iPad Air și, în același timp, pentru a putea oferi un imprimeu de înaltă calitate. Modelul este imprimat pe husa de protecție prin intermediul metodei imprimării textile directe, la fel ca în cazul bluzelor longsleeve. Asta înseamnă că nu lipim pur și simplu o folie pe husă, ci vopsim în profunzime fibrele suprafeței imprimate. În acest scop, pe partea exterioară a clapetei există o suprafață textilă. Astfel îți poți personaliza singur(ă) huse pentru iPad Air – imprimeul va rezista mult timp, fără a se uza și fără a se zgâria.