În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă iPhone 12 personalizată

Transformă-ți husa de mobil într-un unicat, pe care nu-l mai are nimeni altcineva. Pe Photofancy îți poți personaliza rapid o husă foto individuală iPhone 12, cu o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecție premium pentru smartphone-ul tău
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează-ți gratuit imaginile
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Idee de cadou sau accesoriu practic: husă personalizată iPhone 12

Cu siguranță nimeni nu-și dorește ca telefonul său prețios să se deterioreze. Cu ajutorul unei huse de mobil rezistente, îți poți proteja smartphone-ul iPhone 12, asigurându-i o durată de utilizare mai lungă. Dacă în plus dorești ca accesoriul tău să atragă și privirile altora, alege huse de mobil personalizate. La noi îți poți personaliza simplu și rapid o husă iPhone 12 individuală, pe care noi vom inscripționa o imagine, un nume sau un text la alegere. În acest scop, îți punem la dispoziție diferite modele creative. Husele iPhone unicat nu constituie doar accesorii practice de zi cu zi, ci și o idee de cadou original pentru diverse ocazii. Noi imprimăm fotografia ta preferată pe husa de protecție, iar persoana căreia i-o oferi cadou se va putea bucura mereu de cele mai frumoase clipe petrecute împreună.

Carcasă iPhone 12 personalizată și inscripționată cu fotografie

Carcasa din material sintetic este accesoriul clasic pentru mobil. Datorită imprimeului de calitate superioară, culorile strălucitoare ale fotografiei vor ieși imediat în evidență. În plus, îți oferim și opțiunea de imprimare de jur-împrejur, cu ajutorul căreia ai mai mult spațiu pentru modelul tău. Inserțiile de metal protejează partea din spate și canturile telefonului tău iPhone 12. Dacă dorești să beneficiezi de protecție suplimentară împotriva șocurilor, poți comanda husa și cu bumper. Husa de protecție iPhone 12 cu fotografie asigură protecția smartphone-ului tău, conferindu-i în același timp o notă extrem de personală.

Husă de protecție flipcase pentru iPhone 12, cu fotografie, nume sau text

O alternativă interesantă la husa clasică este husa tip flipcase. Aceasta acoperă întreaga suprafață a telefonului și are o închidere cu magnet. Astfel, sunt protejate în mod optim atât canturile și partea din spate cât și ecranul mobilului. Husa flipcaseiPhone 12 cu o fotografie, un nume sau un text la alegere este o husă care știe să le facă pe toate și care îți oferă protecție de jur-împrejur! Buzunarele interioare pentru carduri și documente de identitate sunt extrem de practice, deoarece vei avea mereu la îndemână cele mai importante obiecte. Datorită decupajelor adecvate pentru cameră și porturi, poți folosi fără probleme telefonul și atunci când este protejat de flipcase.

Cum poți crea o husă de mobil personalizată pentru iPhone 12

Pe Photofancy îți poți personaliza rapid și fără bătăi de cap o husă individuală pentru iPhone 12. Nu există limite privind modelul ales. În plus, nu este necesar să descarci un software, deoarece personalizarea are loc direct în browser. Selectează unul dintre numeroarele modele sau alege să creezi husa fără un model de pe site. Te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online, unde poți să încarci o fotografie, să introduci un nume ori un text sau să efectuezi alte adaptări. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa. După plasarea comenzii, inscripționăm pe husa de mobil exact modelul creat de tine. În general, husa foto este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, după scurt timp te vei bucura de o husă de protecție personalizată.