În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creare online şi imprimare de tablouri personalizate cu propria imagine

Creează-ţi propria fotografie şi comand-o sub formă de tablou. Gamă extinsă de tablouri ce pot fi personalizate şi imprimate pe materialul dorit. Descoperă lumea fascinantă a creaţiei şi imprimarea excelentă în format XXL a fotografiilor, pentru a beneficia de adevărate opere de artă sau picturi.

  • Tablouri premium, hârtie fotografica profesională
  • Efecte fotografice deosebite pentru crearea unor adevărate opere de artă
  • Gamă variată de modele și forme cu design
  • Pânza pentru picturi canvas personalizate
  • FancyFoto - imaginea ta este pusă în scenă într-un mod fascinant
  • Gamă extinsă de materiale pentru tablouri in format XXL
  • Rezistente la caldură (UV) şi zgârieturi (pentru utilizare la interior sau exterior)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Creare tablouri personalizate: aşa a fost dintotdeauna

Incepând de la picturile rupestre, ambiţia oamenilor de a-şi decora pereţii sau spaţiul locuit cu imagini a continuat timp de milenii. Astfel, posterul pentru perete nu este doar cool şi la moda, ci constituie şi o relicvă a epocii de piatra. Nici măcar un tablou personalizat cu propria imagine în format XXL nu este o noutate. Desigur că, în zorii civilizaţiei, pictorii timpurii nu-şi puteau comanda tablourile în format XXL. Însa, cu toate acestea, picturile erau personalizate – în mod clasic, cu culori şi cu "pensula preistorică". Procedurile moderne de a realiza tablouri imprimate nu ar fi ajutat oricum la nimic, deoarece nici până în ziua de astăzi nu a fost inventată tehnica imprimarii pe pereţi de stâncă. Suprafaţa pereţilor din spaţiile de locuit ale oamenilor moderni este în principal plată, fiind decorată cu vopsea creativă sau tencuială fină. Pentru a desavarşi creaţia, în prezent oamenii agaţă pe pereţi imagini atrăgătoare cu rame, precum un tablou cu poze sau poster. Este extrem de uşor să-ţi creezi propriul tablou. Doua-trei clicuri pe Internet şi ai tablouri printate şi personalizate care pleacă deja înspre tine - chiar şi în format XXL. Comandă o opera de artă personalizată pe PhotoFancy.ro şi decorează-ţi pereţii cu tablouri personalizate ieftine!

Creeaza şi imprimă tablouri personalizate

Modelul pentru perete, cu propria fotografie, îl poţi crea în joacă pe PhotoFancy.ro; de imprimare ne ocupam noi. După ce alegi materialul dorit, selectezi o imagine sau mai multe din calculator şi le incarci pe site. Alegi formatul şi comanzi tabloul sau tablouri personalizate online. Asta e tot. Însa stai aşa! Este vorba despre un proces de creaţie: fă clic pe „efecte foto“ şi vei accesa lumea fascinantă a efectelor fotografice şi a modelelor incredibile de "imagine în imagine". Transformă-ţi imaginea într-o adevărată opera de artă sau în pictură cu aer istoric. Însă îţi poţi pune fotografia genial în scenă dacă alegi unul dintre modelele denumite FancyFoto. Deodată, prin simpla apăsare a unui buton, propria ta imagine devine, de exemplu, o reclamă luminoasă în celebrul Times Square. Pont: o atracţie deosebită pe PhotoFancy sunt colajele foto cu mai multe imagini. Pentru detalii de finete poţi folosi funcţia de editare foto la PhotoFancy - pentru a imbunătăţi fotografia sau decupa imaginea. Explorează funcţiile interesante de modelare şi devino designer amator şi profesionist în prelucrarea imaginilor pentru tabloul personalizat!

Gamă extinsă de materiale pentru tablouri: de la poster până la pânză

Gama de materiale pentru modele în format mare oferită de PhotoFancy.ro acoperă toate gusturile. Pe PhotoFancy.ro îţi poţi transforma imaginea in opera de artă sau tablou cu aer istoric, putând alege dintre următoarele materiale:

Procedura de imprimare: imprimare tablouri deosebit de frumoase cu propria fotografie

Pentru a realiza tablouri cu poze personalizate, PhotoFancy.ro oferă mai multe proceduri de imprimare a fotografiilor. Posterele din hârtie fotografică, posterele autoadezive şi pânza (canvas) flexibilă pentru imagini deosebite sunt imprimate la peste 800 dpi, pe imprimante inkjet, în formate XXL. Pentru imprimarea fotografiilor pe placile de plexiglas, de forex, AluDibond şi posterele de tablă folosim cele mai moderne imprimante cu UV de la firmele specializate Agfa şi Canon. Toate posterele şi tablourile de la Photofancy au următoarele caracteristici: imprimare în 6 culori, pentru intensitate maximă a culorilor precum şi nuanţe deosebite - toate, desigur, rezistente la zgârieturi, lumină (raze UV) şi intemperii. Astfel garantăm o strălucire de durată a fotografiilor.