În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată petnru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Pe PhotoFancy ai posibilitatea de a-ți crea singur(ă) un accesoriu unicat! Personalizează o husă de mobil pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G cu o fotografie, un nume sau un text la alegere.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecție premium împotriva șocurilor pentru smartphone-ul tău
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Prelucrează-ți gratuit imaginile
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă smartphone Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G personalizată

Dorești să personalizezi huse de mobil deosebite care ți se potrivesc perfect? Nimic mai simplu! Pe PhotoFancy poți crea rapid și fără bătăi de cap o husă Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G pentru a-i conferi telefonului tău mobil o notă personală. La noi poți crea diferite huse Galaxy pe care noi le vom inscripționa cu o fotografie sau cu un nume. Poți alege unul dintre modelele noastre sau fotografia ta preferată. Dă frâu liber imaginației: un instantaneu cu prietenii, o fotografie de familie sau o imagine cu animalul tău de companie. Noi imprimăm modelul exact așa cum l-ai creat pe husa ta de protecție pentru Galaxy Note 20 Ultra 5G. Husele de mobil personalizate constituie și o idee perfectă de cadou pentru orice ocazie. Indiferent dacă oferi husa cadou de Crăciun, cu ocazia unei zile de naștere sau ca mică atenție de Ziua Îndrăgostiților, îți garantăm că oricine se bucură să primească o husă foto individuală!

Flipcase pentru Galaxy Note20 Ultra 5G cu poza ta

Ai nevoie de protecție completă pentru noul tău Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G? Atunci husa flipcase cu o imagine sau un nume este alegerea perfectă! Un flipcase protejează atât canturile și partea din spate cât și ecranul. Astfel, telefonul este protejat în mod optim împotriva zgârieturilor, a șocurilor și a murdăriei. În plus, husa tip flipcase personalizată pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5 dispune și de buzunare practice pentru documente de identitate, carduri sau bancnote. Astfel, vei avea mereu la îndemână cele mai importante obiecte. Imprimeul se distinge prin rezistența deosebită, ceea ce înseamnă că te vei bucura multă vreme de husa ta foto.

Personalizare carcasă foto pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Dacă preferi o husă clasică, optează pentru carcasă: datorită inserțiilor de metal, aceasta protejează perfect canturile și partea din spate a telefonului Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G. Poți alege opțiunea cu bumper, care oferă protecție suplimentară împotriva șocurilor. Husa smartphone din material sintetic, personalizată cu o fotografie sau un nume propriu, surprinde prin imprimeul de calitate superioară. Dacă alegi opțiunea imprimeu de jur-împrejur, vom inscripționa modelul ales și pe canturile husei de protecție pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G. Astfel, fotografia ta preferată va atrage privirile tuturor.

Creează rapid și simplu o husă de protecție Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

Pe PhotoFancy îți poți crea singur(ă) o husă pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G. Nu este necesar să descarci un software special, deoarece procesul are loc direct în configuratorul nostru online. Alege modelul preferat sau selectează personalizarea fără model. Te vom redirecționa automat către configurator, unde poți să încarci o fotografie,să introduci un nume sau un text sau să efectuezi alte adaptări. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa ta de mobil pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G. Dacă husa smartphone corespunde dorințelor tale, imprimăm pe aceasta modelul pe care l-ai creat. În general, husa foto este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, în scurt timp vei primi accesoriul tău unicat.