În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Politica de anulare

Dreptul de revocare

Aveți dreptul de a anula prezentul contract în termen de paisprezece zile, fără a da niciun motiv. Perioada de retragere este de 14 zile de la data la care dumneavoastră sau o terță parte desemnată de dumneavoastră, care nu este transportatorul, a intrat în posesia bunurilor. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne trimiteți

PhotoFancy GmbH
- Servicii pentru clienți -
Baumarktstr. 10
30823 Garbsen
Germania
Telefon: 0800 672020
E-Mail: support@photofancy.ro


prin intermediul unei declarații clare (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail) cu privire la decizia dumneavoastră de a revoca prezentul contract. Puteți utiliza modelul de formular de anulare atașat, care nu este obligatoriu.

Pentru a respecta perioada de anulare, este suficient să trimiteți notificarea de exercitare a dreptului de anulare înainte de sfârșitul perioadei de anulare.

Dreptul de retragere

În cazul în care anulați prezentul contract, trebuie să vă rambursăm toate plățile pe care le-am primit de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că ați ales un alt tip de livrare decât cea mai ieftină livrare standard oferită de noi), fără întârziere și cel târziu în termen de paisprezece zile de la data la care am primit notificarea de anulare a prezentului contract. Pentru această rambursare, vom folosi aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a convenit în mod expres altfel cu dumneavoastră; în niciun caz nu veți fi taxat pentru această rambursare.

Putem refuza rambursarea până când primim bunurile înapoi sau până când ne furnizați dovada că ați returnat bunurile, în funcție de care dintre acestea este mai devreme. Trebuie să ne returnați sau să ne predați bunurile fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de paisprezece zile de la data la care ne-ați notificat anularea acestui contract. Termenul este respectat dacă trimiteți bunurile înainte de expirarea perioadei de paisprezece zile.

Dumneavoastră suportați costurile directe de returnare a bunurilor.

Trebuie să plătiți pentru orice pierdere de valoare a bunurilor numai dacă această pierdere de valoare se datorează unei manipulări a bunurilor care nu este necesară pentru testarea stării, proprietăților și funcționării bunurilor.

Excepții de la dreptul de retragere

Dreptul de retragere nu se aplică în cazul contractelor de livrare de bunuri care sunt fabricate în conformitate cu specificațiile clientului sau care sunt adaptate în mod clar la nevoile personale.

Formular de anulare