În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Bol pentru cereale personalizat

Micul dejun este important pentru tine? Mănânci cereale și nu te-ai mai opri? Atunci personalizează-ți bolul pentru cereale, iar noi inscripționăm pe acesta o fotografie, un nume sau un model la alegere. Creează un bol unicat, iar noi îl inscripționăm cu modelul ales!

  • Personalizare bol pentru cereale unicat
  • Imprimeu strălucitor
  • Cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele creative
  • Din porțelan de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare bol pentru cereale cu fotografie

Pentru ca micul dejun să fie complet, trebuie să ai întotdeauna și cereale pe masă? Cum ar fi să le mănânci dintr-un bol cool cu fotografie, pentru ca micul dejun să fie și mai individual? Bolul foto poate fi personalizat rapid și îți garantăm că îți va înveseli prima masă a zilei. Bine-nțeles că bolul de porțelan se potrivește de minune cu suporturile pentru farfurii sau cu o tavă din lemn cu fotografie. Dă frâu liber imaginației și comandă un bol pentru cereale inscripționat.

Inscripționare boluri pentru cereale: oferă cadou boluri personalizate

Bolurile pentru cereale personalizate cu nume sunt cadouri perfecte pentru cei dragi. Iar crearea modelului pentru boluri este ușoară ca bună-ziua. Mai întâi te hotărăști dacă dorești să personalizezi bolul cu o fotografie, o imagine sau un nume. Nu există limite în ceea ce privește creativitatea în alegerea modelului. Apoi, personalizarea bolului decurge simplu, iar la final noi inscripționăm modelul prin transfer termic pe bolul din porțelan. Personalizează bolul și oferă cadou un obiect deosebit.

Personalizare bol pentru cereale cu nume

Dacă alegi să personalizezi un bol, acesta poate fi folosit ca bol pentru cereale, pentru supă, pentru fructe, pentru gustări, pentru salată sau pur și simplu ca bol decorativ: bolul inscripționat cu nume va atrage toate privirile indiferent de ocazia cu care care este folosit. Bolurile cu fotografie sunt apreciate de oricine și pot fi inscripționate cu orice model. În plus, dacă este servită într-un bol personalizat, orice mâncare este garantat cu mult mai gustoasă!

Creativ și individual: bol pentru cereale personalizat

Personalizarea unui bol pentru cereale îți evidențiază creativitatea. Toate bolurile cu fotografie sunt fabricate din porțelan rezistent și pot fi inscripționate cu fotografii, imagini sau text. Pentru a le personaliza, poți alege diferite modele. Indiferent dacă ai nevoie de un bol pentru supă, pentru fructe, pentru snackuri, pentru biscuiți, pentru salată sau pentru micul dejun, vei fi surprins de imprimeul strălucitor. De la micul dejun nu poate lipsi pâinea cu marmeladă? Ce părere ai despre un tocător pentru micul dejun personalizat cu o fotografie sau un tocător din lemn cu gravură? Indiferent de preferințele tale, atunci când personalizezi bolul, poți da frâu liber imaginației pentru a te bucura apoi de un bol unicat, inscripționat cu un model propriu.