În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Termos imprimat – cu poza, textul sau numele tău

Personalizează online un termos. Noi vom imprima o fotografie, un text sau un model magic cu nume pe termosul tău individual.

 • Imprimare extraordinară pe oțel inoxidabil
 • Motive magice de nume
 • Capacul de închidere poate fi utilizat ca și cană de băut
 • Menține temperatura băuturii (la cald sau rece) timp de 24 de ore
 • Disponibil în variantele de 0,5 sau 0,75 litri
Filter
 1. Termos 'Bambus'

  199,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană termo 'Bambus'

  169,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Termos personalizat și imprimat cu un model la alegere

Unde aș putea personaliza un termos cu o fotografie proprie? Pe PhotoFancy te afli la locul potrivit. În magazinul nostru online poți crea un termos individual cu fotografia ta. Un produs ideal pentru menținerea temperaturii. Fie pentru vin fiert, fie pentru cacao cu lapte, termosul personalizat cu imaginea ta va păstra lichidul cald! Băutura ta preferată va fi izolată până la 24 de ore împotriva variațiilor externe de temperatură, indiferent dacă afară este ger sau arșiță. Chiar și vara, termosul va menține băutura din interior rece. Astfel, te vei putea bucura de un ice-tea sau de o limonadă delicioasă la ștrand, fără să fie necesar să cari lada frigorifică după tine. Datorită termosului practic, vei putea savura băutura preferată chiar și după câteva ore, la temperatura potrivită. Creează acum un termos personalizat cu un text sau un nume la algere. Sfat: creează online modele personalizate pentru un termos elegant din inox sau o cană termos practică.

Personalizare termos cu modele magice cu nume

Termosurile personalizate cu nume se află în topul preferințelor clienților PhotoFancy. Pot fi folosite pentru porția zilnică de suc de fructe la grădiniță sau pentru limonada de lămâie de la petrecerile pentru zile de naștere. Pentru copii, termosul personalizat cu nume este cu adevărat un punct de atracție. Cu modelele magice cu nume îți poți personaliza termosul într-un mod deosebit. Introdu pur și simplu numele dorit în configuratorul nostru online, iar acesta va fi integrat în modelul ales. O tehnologie fotografică care te va lăsa cu gura căscată. Dar pe PhotoFancy ai posibilitatea de a adapta gratuit și fotografiile. Îți punem la dispoziție efecte foto și rame creative. Astfel, vei putea crea adevărate opere de artă din imaginile tale.

Termos imprimat cu un model individual

Termosul personalizat este un accesoriu cu adevărat util în viața de zi cu zi. Este ideal pentru o plimbare de iarnă cu familia. Astfel, băutura caldă va fi mereu la îndemână și va putea fi savurată așa cum se cuvine în timpul pauzelor. Pentru că nu vei avea un termos oarecare, ci un termos personalizat și imprimat conform imaginației tale, cu fotografia sau textul ales. Îți garantăm că nu vei confunda niciodată termosul cu cel al altei persoane. Termosul personalizat cu fotografie este disponibil în două dimensiuni: volum de umplere de 0,5 l și de 0,75 l. Ambele variante vor fi imprimate individual pentru tine. Capacul practic îndeplinește și rolul unui pahar, ceea ce înseamnă că nu va fi necesar să iei cu tine și un recipient pentru băut. Datorită capacului inovator, termosul poate fi închis sau deschis apăsând butonul.