În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare poze pe lemn: personalizare și imprimare tablouri unicat din lemn

Personalizare print foto pe lemn: PhotoFancy imprimă modelul ales de tine pe tablouri unicat din lemn. Îmbină naturalul cu eleganța - imprimăm fotografiile tale pe lemn!

  • Imprimare fotografie pe lemn
  • Dimensiuni personalizate
  • Calitate fotografică excelentă
  • Imprimeu rezistent la razele UV (chiar și în cazul unor radiații puternice), cu structură din lemn
  • Lemn masiv de mesteacăn din exploatări durabile
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Imprimare fotografie pe o placă de lemn, pentru o notă elegantă

În copilărie, lipim postere cu artiștii preferați, mai târziu - fotografii cu cele mai frumoase amintiri. Imaginile de pe pereții universului tău sunt la fel de unicate precum ești tu! PhotoFancy te ajută să împrumuți casei câte ceva din stilul tău, prin intermediul unor fotografii imprimate pe materiale neobișnuite: alege o placă de ardezie sau o placă din lemn, în funcție de cum este amenajată locuința. Poți alege chiar și suprafețe netede, cum ar fi plăci Alu-Dibond, sticlă acrilică sau clasica pânză. Atmosfera din imagine este redată cu căldură dacă fotografia este imprimată pe lemn. Aerul natural al materalului este transferat și asupra texturii imprimeului. Astfel, o fotografie imprimată pe o placă de lemn se potrivește foarte bine unei locuințe în stil rustic. Tablourile din lemn constituie și un cadou plăcut! Modelele romantice au un șarm atemporal datorită texturii de lemn.

Personalizare și imprimare model unicat - imagini pe lemn

Dacă dorești să imprimăm o placă unicat din lemn cu fotografie, poți stabili cu exactitate cum să arate tabloul din lemn. Poți folosi o fotografie din arhiva personală, pelucrată înaine de imprimare. Ai la dispoziție nenumărate posibilități de personalizare! De exemplu, poți alege mai multe fotografii pentru tabloul din lemn, din care să creezi un colaj. Sau adaugă un mesaj în tablou și folosește diferite efecte foto. Chiar materialul în sine oferă un efect deosebit: atunci când imprimăm fotografia ta pe o placă din lemn Multiplex, imaginea capătă un aer vintage. Însă poți comanda și tablouri din lemn care să redea fotografia originală. În acest scop, înainte de a imprima imaginea, placa este acoperită cu grund. Poți stabili și formatul - orice dimensiune este acceptată în cazul plăcii Multiplex. Ai libertate totală de decizie dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) un tablou din lemn cu fotografie!

Fotografie imprimată pe o placă Multiplex - imprimeu pe lemn de înaltă calitate

Îți oferim libertatea de a alege formatul deoarece pentru tablourile din lemn folosim plăci Multiplex, ceea ce înseamnă că poate fi adăugat un număr aproape infinit de plăci. Materialul provine de la mesteceni din exploatări durabile și este prelucrat în plăci cu o grosime de 15 mm. Datorită imprimării directe pe lemn, în 6 culori, putem reda cu exactitate fotografia ta, inclusiv nuanțele. Dacă te afli în căutarea celui mai bun loc pentru tabloul din lemn cu fotografie, poți alege și locuri în care soarele strălucește puternic. La fel ca toate imaginile, și fotografia imprimată pe lemn este avantajată de lumina caldă a soarelui. Dar nu trebuie să-ți faci griji în privința durabilității materialului: fotografia ta, imprimată pe o placă Multiplex, este complet rezistentă la radiații și nu se decolorează.