În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Cadou personalizat - tocător cu gravură, pentru micul dejun

Creează un model individual de tocător pentru micul dejun, cu gravură! Îți oferim un tocător deosebit din lemn, pe care îl poți grava exact așa cum dorești. Tocătorul foto din lemn este o idee excelentă de cadou.

  • Personalizare tocător pentru micul dejun
  • Gravură laser precisă, de înaltă calitate, pe lemn natur
  • Gravură cu un nume sau un text la alegere
  • Gamă largă de modele creative
  • Alege între lemn de arțar și lemn de cireș
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Tocător din lemn pentru micul dejun, personalizat cu text la alegere

Pentru unii este un simplu suport de lemn, alții îl denumesc tocător pentru snackuri, fund pentru gustări, tocător din lemn, fund pentru mezeluri, tocător pentru micul dejun sau fund de lemn. Îți oferim un astfel de tocător din lemn de arțar (mai deschis) sau de cireș (mai închis), sub forma unui dreptunghi cu margini rotunjite. Bine-nțeles că acest tocător clasic din lemn pentru sandwichuri este potrivit pentru alimente. Cel mai interesant lucru este că putem personaliza tocătorul din lemn cu o gravură. În acest scop, îți punem la dispoziție configuratorul nostru online, care are extrem de multe funcții. După doar câteva clicuri, vei avea un tocător personalizat cu un text la alegere gravat, pe care îl poți oferi cadou familiei, prietenilor sau colegilor.

Fund din lemn, personalizat cu un nume

Există mai multe posibilități de a crea un model pentru tocătorul din lemn personalizat cu nume. Poți fie să încarci un model propriu, fie să creezi un logo. Configuratorul îți oferă o gamă largă de modele interesante. Astfel, te vei bucura de un tocător foto pentru micul dejun. În plus, îți punem la dispoziție un editor de text ușor de folosit, cu ajutorul căruia poți să scrii, în diferite feluri, un nume cu un font elegant sau să creezi un motto îndrăzneț. Alege un mesaj de dragoste sau o aluzie haioasă. Și gradul de contrast al gravurii poate fi ajustat. Te rugăm să reții că lemnul este un material natural. Din acest motiv, textura, nuanța de culoare și umiditatea pot varia de la tocător la tocător. După ce termini de creat modelul pentru tocătorul din lemn sau fundul pentru micul dejun, ni-l trimiți. Noi îl transformăm într-o gravură laser inscripționată pe tocătorul pentru gustări. După câteva zile, vei primi acest cadou excelent, pe care l-ai personalizat chiar tu cu un text sau o imagine unicat.

Gravează modelul pe un fund pentru gustări sau pe tocător pentru snackuri

Un tocător din lemn personalizat cu nume constituie un cadou ideal. Poate fi folosit ca fund pentru gustări, tocător din lemn pentru mezeluri, fund pentru tăiat, tocător pentru snackuri - în bucătărie și nu numai. Poți servi alimente, îl poți folosi pentru a tăia mâncare sau poți să-ți ungi tartine pe acesta. Astfel, datorită gravurii deosebite, tocătorul pentru bucătărie Lemn contribuie în mod considerabil la crearea unei bune dispoziții. Sfat: pentru a servi alimente într-un mod decorativ, poți comanda și un tocător cu scoarță gravat. Tocătorul are un impact și mai mare dacă îl oferi unei persoane dragi. Fundul pentru snackuri, cu gravură, este un cadou din suflet și poate crea o impresie deosebită. Prin intermediul gravurii, îi transmiți persoanei respective un mesaj personal. Din acest motiv, tocătoarele pentru gustări, fundurile de lemn sau tocătoarele pentru sandwichuri sunt cadouri perfecte. Îți exprimi sentimentele, transmiți afecțiune sau o glumă sau faci o aluzie - în funcție de gravura aleasă. 

Oferă cadou un tocător din lemn cu o fotografie gravată

Tocătorul gravat pentru mic dejun este un cadou foto ideal cu ocazia unei zile de naștere, de Ziua Mamei, de Ziua Tatălui sau de Ziua Îndrăgostiților. Tocătoarele sau fundurile din lemn cu fotografie pot fi oferite cadou și de Paște sau de Crăciun, dar și la o nuntă, la o aniversare sau cu alte ocazii. Datorită flexibilității în alegerea inscripționării și a utilității tocătorului din lemn pentru micul dejun, acesta poate fi oferit oricând. Astfel, poți adapta modelul și mesajul transmis prin intermediul gravurii, având întotdeauna un as în mânecă pentru momentele în care te afli în căutarea unui cadou personalizat. În plus, la noi poți găsi și alte cadouri din lemn personalizate.