În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Pad pentru birou personalizat și imprimat cu poza ta

Imprimă un pad pentru birou cu poza ta! Aici îți poți personaliza propriul pad pentru birou,selectând online un motiv sau încărcând o poză pe care noi o vom imprima pe pad-ul tău cel nou. Pentru mai multă individualitate la locul de muncă!

 • Pad-birou imprimat cu poza sau textul tău
 • Dimensiune: 54 cm x 40 cm
 • Cauciuc celular „Made in Germany“
 • Calitate foto extraordinară sub o folie protectoare
 • Grosime-material ideală din punct de vedere erconomic și optic
 • Suprafață semi-mată cu structură cristalină
 • Rezistent la uzură (fără suport hârtie!), umiditate si lavabil
Filter
 1. Mousepad

  La fel de mic ca 18,95 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pad pentru birou cu poza ta – util și frumos

Un pad pentru masă ușurează scrisul. Acesta va proteja biroul împotriva zgârieturilor produse de exemplu de căni, precum și împotriva murdăriei. Pad-urile birou sunt cunoscute în diferite culori și forme în producția de masă – în consecință fiecare pad-birou, indiferent dacă este destinat pentru acasă sau birou, va avea cel puțin un frate geamăn. Această situație, poate fi înlăturată! Îți poți personaliza propriul pad pentru birou și prin acesta îl poți totodată individualiza. Selectează o imagine, un motiv sau un text propriu și noi o/îl vom imprima pe noul tău pad pentru birou. Un pad-documente este potrivit și ca un cadou, de exemplu cadou de Crăciun!

Comandă un pad-birou personalizat

Aici îți poți imprima pad-ul pentru birou personalizat. Poți alege imaginea ta favorită dintre mai multe modele creative sau îți poți personaliza pad-ul de birou cu propria poză. Totodată, ai posibilitatea de a introduce și un text, de exemplu numele tău. Funcția MagicName permite introducerea unui text chiar în motivul dorit. Cu generatorul-motiv îți poți personaliza foarte ușor pad-ul pentru birou. Acolo vei putea încărca imaginea pe care dorești să o imprimăm pe pad-ul birou. Astfel, vei obține rapid și simplu un pad pentru biroul copilului tău, personalizat cu nume sau motiv – ultimul răcnet în rândul cadourilor personalizate!

Pad-birou personalizat în calitate înaltă

Pad-ul tău personalizat se va imprima în 6-culori. Este acoperit pe spate cu spumă, astfel încât acesta nu va aluneca. Imaginea ta va avea pe suprafața semi-mată o structură cristalină. Suprafața pad-ului pentru birou este rezistentă la apă , la zgârieturi și uzură. Vei primi un pad-birouindividual, creat de tine, cu poza ta într-un design de lux – Pad-ul tău premium pentru birou!

Pad-birou individual, un cadou unic de publicitate/advertising

Un pad personalizat pentru birou este o idee creativă pentru publicitate. Indiferent dacă folosești un motiv individual pentru biroul tău de acasă sau logo-ul firmei tale cu o dedicație pentru clienții /partenerii tăi de afceri – imprimarea va fi, în ambele cazuri, unică. De asemenea, și  pad-urile cu nume sunt articole de advertising , deoarece au o notă foarte personală. Totodată, pentru reclamă sunt potrivite și alte articole precum calendare cu nume și căni cu nume.