În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creează-ţi o doză de medicamente personalizată cu propria fotografie şi dă-o la imprimat

Creează-ţi online propria cutie de medicamente personalizată cu imagine şi dă-o la imprimat pentru a o oferi drept cadou foto. Creează-ţi acum doza de medicamente foto pentru deplasări.

  • Doză metalică cromată cu capac rabatabil
  • Inserţie cu 3 compartimente
  • Fotografia ta cu efect 3-D
  • Suprafaţă stabilă
  • Se deschide apăsând pe buton
  • Culori strălucitoare datorită suprafeţei lucioase, bombate (efect doming)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Creează-ţi propria doză de tablete sub formă de cutiuţă de medicamente cu foto

Doza de medicamente cu imagine nu este destinată numai persoanelor care îşi iau medicamentele la anumite intervale orare. În cutiuţa ta de tablete se pot introduce fără probleme bomboane, pastile de supt sau gume cu nicotină. Indiferent de ocazie – ai totul la îndemână! Păstreaz-o în buzunarul de la pantaloni sau în jachetă şi ai cu tine în permanenţă tovarăşul tău indispensabil. Transformă-ţi doza metalică cromată într-un articol unicat şi inconfundabil! Creează-ţi cutia de tablete personalizată cu propria fotografie şi confecţionează-ţi un produs unicat special. Creează-ţi simplu cutiuţa de tablete şi dă-o la imprimat. Personalizată cu propriul design sau propria foto, ai alternativa personalizată la o cutie de medicamente tradiţională.

Cutie de medicamente cu propria imagine ca idee de cadou foto

Ce îi dăruiesc bunicii de ziua aniversară? Ce îşi doreşte bunicul de Crăciun? Această întrebare apare an de an! La www.PhotoFancy.ro găseşti cadoul ideal de Crăciun pentru bunicii tăi. Cu o doză de medicamente personalizată imprimată cu propria fotografie vei face o mare bucurie rudelor tale. Cutiuţa de medicamente cu imagine este ideea perfectă de cadou cu fotografie pentru persoanele vârstnice. În plus, este cadoul ideal pentru cei care nu doresc să renunţe la tabletele sau pastilele cu mentă atunci când sunt plecaţi. Doza de medicamente cu ornament pentru deplasări este pregătită pentru orice utilizare.

Imprimă doza de medicamente cu foto personalizată

Cutia de medicamente prelucrată la o calitate înaltă cu imagine se deschide uşor apăsând pe butonul capacului rabatabil. Inserţia este prevăzută cu trei compartimente. Astfel se pot sorta diferite medicamente. Execuţia metalică cromată şi designul nostalgic, clasic al cutiei de tablete fac din produsul foto un cadou preţios. Ambalarea într-o cutie de cadou metalică gratuită completează aspectul şic al cadoului. Fotografia imprimată lucioasă este acoperită cu un strat de răşină sintetică. Stratul de suprafaţă clar şi bombat conferă dozei de medicamente cu imagine o suprafaţă stabilă şi o strălucire deosebită a culorilor. Fotografia capătă un efect 3D. Acest proces este posibil datorită tehnologiei doming. Doza metalică de medicamente cu imprimeu pe capac este un cadou creativ pentru ea sau pentru el!