În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Lacăte personalizate cu fotografie și nume

Personalizare lacăt de dragoste cu fotografie: personalizează pe PhotoFancy un lacăt în formă de inimă sau un lacăt clasic, cu o fotografie din arhiva personală sau cu un text la alegere.

  • Personalizare lacăt cu fotografie, text sau nume
  • Calitate excelentă a fotografiei imprimate
  • Disponibil în format clasic sau în formă romantică de inimă
  • Imprimeu rezistent la intemperii și zgârieturi
  • Prelucrare la standarde superioare a metalelor
  • Inclusiv cheie și cutie-cadou
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Lacăt personalizat cu nume și fotografie, în locul unui lacăt cu gravură

Amintirile romantice se leagă de obicei de locuri speciale. Locul poate fi „luat“, de exemplu într-un glob de zăpadă, sau în locul respectiv poate fi lăsată o amintire. Podurile, simbolul legăturilor, sunt înțesate de lacăte de dragoste, ca semn al iubirii dintre două persoane - de exemplu podul Hohenzollern din Köln. Pe PhotoFancy poți personaliza singur lacăte dreptunghiulare sau în formă de inimă, cu fotografie, ideale pentru a fi oferite în dar de Ziua Îndrăgostiților. Spre deosebire de lacătele simple gravate, lacătul foto cu nume poate fi personalizat în mod mult mai creativ. Astfel, lacătul vostru de dragoste va ieși în evidență în mod deosebit, nefiind doar un simplu lacăt gravat, ca toate celelalte lacăte de pe pod. Personalizarea unui lacăt unicat nu este deloc grea: programul nostru de personalizare te ajută pas cu pas, direct în browser. Lacătele personalizate constituie cadoul romantic perfect - nu ai nevoie decât de dragoste pentru a personaliza un lacăt superb în formă de inimă.

Lacăt clasic sau lacăt în formă de inimă, personalizat cu nume

Dacă dorești să personalizezi un lacăt cu nume și cu o imagine, la noi poți alege din mai multe variante, la fel ca în cazul brelocurilor. Astfel, lacătul comandat poate avea forma unei inimi sau poate fi un lacăt clasic, dreptunghiular. În ambele cazuri, odată cu lacătul inscripționat cu nume și personalizat cu imagine, vei primi cheia și o cutie-cadou de înaltă calitate. Conform tradiției, după prinderea lacătului, îndrăgostiții atuncă cheia în râu, ca simbol al iubirii eterne. Pentru a atrage atenția și mai mult, poți personaliza ambele tipuri de lacăte: cel în formă de inimă, personalizat cu nume și fotografie, atrage atenția datorită formei, iar cel dreptunghiular - prin imprimeul cromat strălucitor. În cazul lacătului clasic, atenția privitorilor este atrasă în special de culoarea roșie a materialului. Pentru ca lacătele cu fotografie să reziste la fel de mult ca iubirea îndrăgostiților, punem accent atât pe calitatea materialului din care sunt fabricate lacătele cât și pe calitatea imprimeului.

Inscripționare lacăt foto sau personalizare doar cu imagine

Lacătul îl poți personaliza nu numai alegând forma acestuia, ci și cu numeroase variante de personalizare a modelului. Nu putem grava lacătul, însă lacătele personalizate cu modelul tău unicat sunt la fel de rezistente la intemperii și pot fi personalizate mai mult. Poți inscripționa un lacăt cu text, peste imagine (lacătul clasic), cu modele cu ramă care pot fi inscripționate sau cu modele MagicName. La cele din urmă, numele sunt introduse ca prin minune în imagini existente, la fel ca în cazul cănilor personalizate cu nume. Însă poți personaliza lacătul și numai cu o fotografie. Cea mai romantică fotografie a cuplului va vorbi de la sine. Iar lacătul clasic, dreptunghiular, poate fi imprimat pe ambele părți! Lacătul în formă de inimă are pe verso gaura pentru cheie și nu poate fi personalizat. Pe partea din față fotografia este acoperită de un strat din rășină sintetică, care conferă imaginii un efect 3D atrăgător și care protejează extrem de bine imprimeul.