În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Ochelari personalizați și imprimați cu imaginea sau textul tău

Personalizează și imprimă ochelari cu poza, logo-ul sau textul tău. Comandă online ochelari moderni și haioși. Perfecți pentru chefuri, evenimente și petreceri de burlaci.

  • Imprimați cu poza, textul sau logo-ul tău
  • Model unisex pentru femei și bărbați
  • Model elegant de ochelari
  • Selecție de culori la modă
  • Fiecare lentilă personalizată individual
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Ochelari imprimați cu motivul, textul sau logo-ul tău

Ochelarii haioși imprimați cu motivul propriu sunt foarte în trend. Multe personalități celebre și vedete poartă la diferite evenimente și zile de naștere ochelari tip tocilar. Acum poți personaliza la PhotoFancy ochelarii tăi Fun. Modelele elegante de ochelari pot fi imprimate cu poze, texte sau chiar cu logo-ul tău. Creează-ți un Look cu totul ieșit din comun pentru următorul eveniment. Vei fi în centrul petrecăreților cu motivul tău unic.

Ochelari haioși pentru petreceri, carnaval și diferite evenimente

Cu ochelarii personalizați vei face atmosferă la fiecare chef, carnaval sau zi de naștere. Încinge atmosfera imprimând o pereche de ochelari haioși cu motive distractive – de la ochii monstru până la semnul de dolari sau texte amuzante. Ochelarii falși pot fi individualizați pentru orice eveniment. Alege culoarea ta preferată și încarcă-ți imaginea dorită. Și deja sunt gata ochelarii tăi individuali. Acum vezi lumea cu alți ochi ;) Idee: Personalizează prietenului tău pentru petrecerea burlacilor o pereche inconfundabilă de ochelari. Astfel, vor ști și cei din jur pentru cine este organizată petrecerea.

Ochelari personalizați online cu poza ta

Acum poți personaliza foarte ușor online ochelarii tăi. Încarcă pur și simplu poza sau logo-ul dorit și poziționează-l pe lentila corespunzătoare. Poți imprima fiecare lentilă în parte. Opțional, poți introduce și un text. Astfel, vei avea pozele preferate mereu sub ochi. O posibilitate creativă pentru păstrarea contactului cu partenerii tăi de afaceri este imprimarea ochelarilor cu logo-ul firmei tale. Perfect pentru evenimente corporate si petreceri de promovare.

Ochelari Fan cu drapelul țării tale pentru un outfit Fan perfect

Acum poți personaliza online ochelarii fotbal cu drapelul echipei, respectiv țării tale preferate. Devin-o o parte a echipei tale preferate purtând la fiecare meci o pereche de ochelari cu găuri. Datorită posibilității imprimării fiecărei lentile în parte, vei putea personaliza ochelarii cu un joc de împerechere. Imprimă cu textul tău acești ochelari cu găuri. Astfel vei fi la înălțimea așteptărilor. Un fan în adevăratul sens al cuvântului.