În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Felicitare din lemn personalizată

Dorești să faci o surpriză deosebit de plăcută prietenilor și familiei? Atunci trimite-le o superbă felicitare din lemn!

  • Personalizare felicitare din lemn
  • Poate fi trimisă prin poștă
  • Inscripționată cu un model unicat
  • Lemn din surse sustenabile
  • Pe verso pot fi scrise urări
  • Inclusiv suport cu magnet - ideal pentru suprafețe metalice
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Felicitări din lemn inscripționate cu o fotografie proprie

Felicitările din lemn sunt obiecte unicat, pe care nu le poți doar personaliza, ci și inscripționa cu un mesaj personal. Noi inscripționăm modelul tău pe o felicitare din lemn autentic, iar tu poți trimite celor dragi urări minunate. Lemnul din surse sustenabile se pretează în mod deosebit pentru personalizare. Placajul de 5mm din lemn de mesteacăn are un aspect deosebit și cu siguranță va aduce multă bucurie pe chipul prietenilor sau membrilor familiei. Alege o felicitare din lemn personalizată și trimite un obiect unicat.

Personalizare felicitare magnetică din lemn

O felicitare din lemn personalizată nu constituie doar o surpriză ideală pentru cei care îndrăgesc natura. Felicitarea minunată din lemn poate fi trimisă și în semn de recunoștință sau cu ocazia unei zile de naștere, dar și în locul unei vederi. Alege o fotografie deosebită, iar noi inscripționăm obiectul de lemn exact așa cum îți dorești. Felicitarea din lemn poate fi considerată și un accesoriu decorativ și expusă pe frigider sau pe un avizier magnetic. Astfel, poți să trimiți felicitarea din lemn pe post de vedere sau să o expui la tine acasă pentru a-ți decora locuința.

Felicitare unicat din lemn

Felicitările personalizate sunt articole extrem de îndrăgite. Dar dacă te afli în căutarea unor produse noi, trebuie neapărat să alegi felicitările din lemn! Imprimeul pe lemnul rezistent și prelucrat, precum și opțiunea de a alege formatul panoramă sau portret, îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza felicitarea exact așa cum dorești. Alege o felicitare din lemn cu fotografie și lasă-te surprins(ă) de designul deosebit! Felicitările din lemn pot fi trimise pretenilor sau familiei ca vederi clasice, cu ocazia sărbătorilor sau a unei zile de naștere. Suprafața A6 imprimată oferă suficient loc pentru o imagine minunată, iar pe partea din spate a felicitării poți scrie o urare personală. Îți mai trebuie doar un timbru pentru a trimite felicitarea prin poștă!

Trimite o felicitare din lemn cu model personalizat

Indiferent dacă alegi să trimiți un salut unui prieten prin corespondență sau o urare de „la mulți ani”, felicitarea din lemn este cadoul perfect pentru orice ocazie. O felicitare din lemn cu fotografie îți oferă o ocazie minunată de a trimite urări și de a face o surpriză deosebită prietenilor. La personalizarea felicitării din lemn cu fotografie îți poți permite să alegi cel mai bun model! Dacă totuși felicitarea din lemn îți pare prea neobișnuită, poți alege, de exemplu, un ceas din lemn sau un tablou din lemn cu fotografie. Pentru un „el”, poți alege cu încredere un desfăcător din lemn cu gravură sau un clește din lemn pentru grătar. Surprinde-ți prietenii și familia cu idei de cadouri deosebite din lemn și modele neobișnuite!