În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Creează-ţi propriul calendar personalizat

Cauţi un cadou inedit pe care să-l oferi cuiva drag? Poate te-ai gândit deja că doreşti să le oferi un cadou personalizat? Un calendar foto poate fi soluţia perfectă pentru tine.

  • Prelucrare gratuită a pozelor
  • Calendar personalizat cu 13 poze
  • Logo pe fiecare pagină de calendar
  • Program online profesional de prelucrare a imaginilor
  • Numeroase modele de personalizare și 18 variante de culori
  • Mesaj personal pe coperta calendarului
  • Efecte creative de imagini
  • Start lună individual
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Un calendar foto e întotdeauna cadoul potrivit – iată şi de ce

Cu Photofancy poţi să editezi propriul calendar foto personalizat. Cele mai frumoase cadouri sunt pline de amintiri frumoase – încearcă-l acum! Te leagă multe momente speciale de prietenii tăi. Iar cu toată tehnologia disponibilă acum pe piaţă, e mai uşor ca niciodată să strângi amintiri şi fotografii. Dar nimic nu se compară cu un calendar foto personalizat, în care cei dragi îşi pot aminti lună de lună de momentele frumoase petrecute împreună. Părinţii, fraţii, prietenii – cu toţii vor aprecia cadoul tău, un calendar personalizat cu poze unice şi mesaje venite din inimă. În plus, un calendar foto e şi un cadou util: cei dragi îl pot agăţa pe un perete la vedere sau îl pot aşeza la lucru, pe birou. Astfel vor putea să ţină evidenţa zilelor şi în acelaşi timp să-şi amintească de tine.

Cum poţi să obţii un calendare personalizate folosind PhotoFancy?

E simplu să creezi un calendar unic de fiecare dată când ai nevoie de un cadou personalizat. Iată care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obţine propriul calendar foto personalizat. Alege formatul pentru calendar foto personalizat: în primul rând e important să ştii modelul de calendar foto personalizat pe care îl doreşti. Cu PhotoFancy poţi să alegi între Calendare de Perete, Calendare de Birou, Calendare de Bucătărie sau chiar CD-calendare de birou. Editează-ţi propriul calendarul foto: odată ce te-ai decis asupra unui format pentru calendarul foto personalizat, vei fi ghidat către o nouă pagină unde vei avea acces la informaţii precum preţ, dimensiuni, variante de culori şi aşa mai departe. Apasă pe butonul „Creează acum!” şi poţi începe să editezi calendarul foto. Folosindu-te de Editorul PhotoFancy poţi să adaugi imaginile dorite, să alegi între diferite variaţii de culori precum şi alegerea opţiunilor pentru finisaje (extra lucios, mat, etc). Tocmai ce ai creat un calendar personalizat. Adaugă-l în coş: calendarul personalizat va fi gata în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Aşadar, dacă nu ai timp de pierdut căutând alte cadouri, acum ai posibilitatea de a comanda online un produs de o calitate superioară care-ţi va fi livrat în cel mai scurt timp posibil. În plus, un calendar foto personalizat este atât o amintire minunată a prieteniei care te leagă de cel sărbătorit, precum şi un obiect practic în viaţa de zi cu zi.

Personalizare calendar cu nume în imprimare de calitate

Alternativ la pozele tale îți punem la dispoziție și funcția „MagicName“ cu peste 300 de motive profesionale, la alegere. Aici poți trece numele dorit într-un mod realist în locuri, în care de altfel nu ar fi fost posibilă trecerea acestuia. Astfel, vei putea personaliza și oferi în cadou calendare de perete, de birou sau calendare CD ori de „Agendă” individuale. Pentru o oarecare inspirație îți punem la dispoziție numeroase teme de dragoste, persoane, animale sau mâncare și băutură.