În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare cană foto îngustă - personalizare pahar unicat pentru cafea Slim, cu fotografie

Imprimare cană de ceramică îngustă: personalizează-ți pe PhotoFancy o cană Slim, cu un model unicat. Noi imprimăm pe o cană îngustă fotografii sau nume, iar tu te vei bucura de o cană Slim unicat din ceramică.

 • Imprimare cană Slim
 • Imprimeu de o claritate deosebită
 • Volum de umplere 255 ml
 • Alege o fotografie, un nume sau un text pe care le imprimăm apoi pe cană
 • Rezistență crescută a imprimeului, datorită imprimării prin transfer termic
 • Formă înaltă și îngustă, cu mâner curbat
 • Ușor de curățat - se poate spăla în mașina de spălat
Filter
 1. Cană 'Slim'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 2. Cană 'Windsor'

  74,99 RON
  Inclusiv TVA
 3. Cană 'Design'

  84,99 RON
  Inclusiv TVA
 4. Cană neagră

  69,99 RON
  Inclusiv TVA

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare cană foto Slim cu imagini proprii

Cadourile personalizate clasice sunt cănile cu fotografie: au un aspect plăcut, sunt unice și au un scop practic bine definit. Cei care nu au o dispoziție tocmai bună dimineața se bazează categoric pe o cană de cafea. Efectul este și mai mare dacă nu doar băutura caldă contribuie la o dispoziție mai bună, ci și cana din care este savurată cafeaua. PhotoFancy imprimă modelul ales pe diferite tipuri de căni - de exemplu pe o cană elegantă, îngustă, personalizată chiar de tine. O cană Slim din ceramică cu fotografie este un cadou ideal pentru orice ocazie. Paharul tău foto îngust cu nume sau fotografie, personalizat sub forma unei cămi „Te iubesc”, va aduce la fel de multă bucurie ca o cană cu model pentru birou. Desigur, poți personaliza și o cană Slim pentru cafea pe care să o folosești chiar tu. Indiferent de planurile pe care le ai, imprimăm pe paharul tău îngust pentru cafea exact modelul pe care ți-l dorești!

Personalizare pahar Slim din ceramică, cu fotografie și nume

Un pahar îngust din ceramică poate deveni o cană foto Slim personalizată dacă imprimăm pe acesta o fotografie proprie, o siglă sau un model cu nume. Astfel, ai numeroase posibilități de a-ți personaliza paharul foto Slim! Dacă folosești o fotografie sau o imagine proprie, pe care noi o imprimăm apoi pe cana foto îngustă - indiferent dacă este o fotografie din concediu, un portret, o siglă sau un desen - poți efectua diferite modificări asupra respectivului fișier. De exemplu, poți introduce mai multe imagini într-un colaj sau poți aplica efecte creative. Poți alege și rame cu text - cana Slim pentru cafea poate fi personalizată cu nume și fotografie. În schimb, dacă te hotărăști pentru un model clasic cu nume - MagicName - trebuie dor să alegi un model care îți place, din numeroasele modele pe care ți le punem la dispoziție, sortate tematic. Numele este apoi adăugat în acest model. La fel ca în cazul cănilor personalizate cu nume în format standard, vei primi o cană Slim cu nume unde scrisul nu este format din litere obișnuite, ci din elemente care formează imaginea respectivă. Încearcă toate variantele atunci când personalizezi cana din ceramică cu fotografie!

Cană îngustă de calitate superioară pentru cafea

Indiferent dacă îl oferi cadou, dacă îl folosești pe post de articol publicitar sau pentru tine, paharul îngust cu fotografie trebuie să-ți ofere multă vreme bucurie. Din acest motiv, imprimăm modelul ales pe cana Slim folosind imprimarea prin transfer termic, care îi asigură imprimeului rezistență împotriva zgârieturilor și a apei. Culorile imprimeului sunt extrem de clare, iar fundalul este de un alb strălucitor. Fotografia personalizată cu drag va ieși în evidență datorită imprimeului de calitate superioară. Datorită formei elegante, paharul îngust pentru cafea pare mai mic decât o cană foto obișnuită, aproape cât un recipient de 0,3l. Cana Slim are, așadar, toate calitățile pentru a fi folosită zilnic, însă, datorită mânerului curbat poate fi expusă și ca o cană decorativă, care va conferi eleganță încăperii.