În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Ceasuri foto, din lemn: ceas de lemn personalizat cu o fotografie proprie - ceas de perete, de birou sau în formă de inimă

Personalizare ceas de lemn cu imagini: PhotoFancy imprimă imaginile tale pe un ceas de lemn personalizat! Poți alege între un ceas de perete, un ceas de birou sau un ceas în formă de inimă.

  • Ceasuri foto din lemn, personalizate
  • Calitate fotografică excelentă, cu textură de lemn
  • Disponibil ca ceas de perete, de birou sau în formă de inimă
  • Ace indicatoare de calitate superioară, din aluminiu
  • Diferite dimensiuni, forme și modele
  • Mecanism precis, cu cuarț
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Ceasuri de lemn creative - cadouri personalizate cu fotografie sau accesorii pentru casă

Pe PhotoFancy îți poți personaliza cu fotografie ceasuri din materiale deosebite. Pe lângă ceasuri pe placă de ardezie și ceasuri din sticlă acrilică sau material sintetic, putem imprima un model unicat pe un ceas de lemn. Materialul brut este astfel prelucrat încât să putem obține un rezultat extraordinar atunci când imprimăm modelul tău pe acesta. Culorile sunt rezistente, pentru cazul în care ceasul cu imagine este expus în mod prelungit sau moderat radiațiilor solare. Astfel, poți alege orice model dorești pentru personalizarea ceasului foto de lemn. Noi imprimăm o imagine din arhiva ta personală pe ceasul de lemn - tu cauți modelul potrivit pentru imagine sau creezi un model cu nume. Poți stabili chiar și culoarea acelor indicatoare. Ceasul de lemn poate fi comandat în multe variante, toate având un mecanism precis cu cuarț. Pentru că, deși pentru ceasul cu cuarț folosim ca material lemnul, de la noi primești un produs care se bucură de aceeași calitate ca și ceasurile foto obișnuite.

Ceas de perete din lemn personalizat, în diferite forme

Dacă dorești un ceas de perete din lemn, poți alege dintre cinci variante diferite: ceasul de perete cu imagini rotund este disponibil în trei dimensiuni, iar cel angular - în două dimensiuni. Ceasul de perete rotund are dimensiunea cea mai mare: poți comanda un ceas cu un diametru de până la 60 cm. Poți agăța ceasul de perete din lemn practic oriunde. Poți alege, de exemplu, un ceas de lemn pentru copii, un ceas de perete pentru living sau chiar și un ceas de lemn pentru bucătărie! Tu adaptezi o imagine din arhiva ta personală camerei în care vei expune ceasul de perete din lemn, iar noi o imprimăm pe acesta.

Ceas de birou din lemn - perfect pentru biroul tău

La noi poți comanda ceasul foto de lemn și cu suport pentru a-l putea expune pe orice suprafață dreaptă. Ceasul de birou personalizat, din lemn, este potrivit pentru fotografiile de familie pe care dorești să le ai mereu la vedere. Dacă te hotărăști să comanzi un ceas de birou din lemn, te poți bucura și la serviciu de atmosfera caldă a casei tale. Poți folosi un ceas din lemn pentru a îmbina, la locul de muncă, un element natural cu un articol practic. Astfel, ceasul se distinge prin materialul din care este fabricat - lemnul - însă are în același timp și o funcție practică. Cu o dimensiune de 24 cm x 12 cm, ceasul foto din lemn va avea loc pe orice birou, fiind suficient de mare încât să poți citi cu ușurință ora. Imaginea pe care o alegi este imprimată pe întreaga suprafață a ceasului foto din lemn, care se expune pe orizontală. Mecanismul cu acele indicatoare se află în jumătatea stângă a ceasului.

Ceas de lemn în formă de inimă - un cadou romantic

Dacă te gândești să comanzi un ceas de lemn din motive romantice, te putem ajuta cu modele pentru ceasuri din lemn în formă de inimă. Acestea pot fi agățate pe perete, datorită agățătoarelor practice. Alege, de exemplu, cea mai frumoasă fotografie de la nunta voastră, iar noi o imprimăm pe ceasul de lemn. Ceasul din lemn în formă de inimă este disponibil în două mărimi - varianta clasică de cca DIN A4 și inima Maxi de 53 cm x 43 cm. Pentru ceasul în formă de inimă poți alege fie lemn, fie alte materiale. Un ceas din lemn se potrivește foarte bine pe orice fundal. Un ceas foto din lemn, în formă de inimă, este perfect pentru o casă în stil rustic și poate conferi un aer romantic livingului vostru.