În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Lumânare de botez personalizată cu fotografie

Personalizare și imprimare lumânare de botez cu fotografia sau numele tău: alege modelul preferat, dintre numeroasele modele disponibile, și adaugă o fotografie din arhiva personală. Pe lumânare poți imprima un model cu fotografie, nume și data.

  • Personalizare lumânare de botez cu fotografie, nume și text
  • Lumânare de calitate „Made in Germany“, cu certificat RAL (Institutul German pentru Asigurarea Calității)
  • Imprimare a fotografiei la standarde superioare, peste care se aplică un strat subțire de ceară
  • Formate ideale de lumânări și pentru alte ocazii: comuniune, căsătorie etc.
  • După imprimare, modelul capătă strălucire prin scufundare în ceară
  • Gamă variată de modele pentru personalizarea lumânărilor de botez
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare și imprimare lumânare de botez

Ziua botezului este o zi importantă pentru copilul botezat și pentru părinții acestuia. Prin botez, societatea acceptă în rândul său un nou membru cu numele acestuia, iar lumânarea de botez oferă lumina care va lumina viața copilului botezat. Astfel, botezul este o sărbătoare a numelui și a luminii. De aceea lumânarea de botez are mai mult stil dacă o personalizezi 100% pentru copilul botezat. Împreună cu lumânarea de botez personalizată cu fotografie, poți comanda și alte cadouri personalizate cu fotografie și nume – poate că oaspeții încă au nevoie de idei pentru un cadou potrivit pentru botez. Putem imprima nu numai lumânarea de botez personalizată – părinții comandă cu drag și calendare personalizate cu fotografii, ilustrând cele mai frumoase momente ale botezului, pentru ca această zi să rămână pentru mult timp în amintirea ta și a familiei.

Personalizare lumânare de botez cu fotografie

Personalizarea unei lumânari de botez este simplă și are întotdeauna succes. Lipirea de folii de ceară pe lumânarea de botez durează mult timp și solicită o dexteritate deosebită. În cazul în care comanzi imprimarea unei lumânări de botez personalizate la PhotoFancy, îți rămâne mai mult timp pentru pregătirile de botez; de asemenea, nu ești limitat la un model imprimat pe folie de ceară, ci poți alege să imprimi pe lumânarea de botez orice fotografie dorești. Nu trebuie decât să alegi un model din colecție, să încarci o fotografie, să introduci textul dorit (nume, data etc.) și apoi să comanzi imprimarea lumânării de botez. În plus, poți personaliza lumânarea de botez cu o fotografie din arhiva personală, fără a alege un model existent, doar încărcând fotografia aleasă. Este posibil, de asemenea, să personalizezi lumânarea de botez și cu un model propriu, creat de către tine.

Lumânare de botez personalizată de calitate superioară

Lumânarea ta de botez personalizată cu fotografie este realizată în Germania –atât lumânarea însăși, cât și imprimarea modelului ales. Din acest motiv, lumânarea ta pentru această zi deosebită este de calitate superioară. Poți alege, dintre mai multe dimensiuni pentru lumânarea ta, dimensiunea care se potrivește cel mai bine. După imprimarea modelului ales pe lumânarea ta de botez, aplicăm peste aceasta un strat subțire, transparent de ceară, pentru ca fotografia ta deosebită să rămână mult timp imprimată pe lumânare și pentru ca aceasta să nu se desprindă chiar în timpul botezului. Fotografia în culori este vizibilă prin stratul subțire de ceară, aceasta „topindu-se“ aproape la fel ca și ceara atunci când arde lumânarea. Astfel, lumânarea ta de botez cu modelul ales de către tine se comportă ca o lumânare normală, însă este personalizată cu fotografia ta și fabricată exclusiv pentru tine.