În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimă perna cu sâmburi de cireşe – Creează-ţi propria pernă termică personalizată cu fotografia, textul sau numele tău

Creează-ţi online perna ta cu sâmburi de cireşe personalizată cu propria imagine sau numele dorit şi dă-o la imprimat sub formă de pernă personalizată cu sâmburi. Perna ta termică creaţie proprie oferită drept cadou foto personal!

  • 100% sâmburi de cireşe naturali (curăţaţi şi uscaţi fără substanţe chimice)
  • Cu certificat Oeko-Tex® 100 Standard
  • Pentru tratament cald şi rece (adecvat pentru microunde şi cuptor)
  • Imprimare directă catifelată şi respirabilă
  • Culori de imprimare garantat fără substanţe poluante sau alergene
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Pernă termică cu foto personalizată cu fotografia sau numele tău

Ştii care este cea mai naturală sticlă pentru apă fierbinte din lume? O pernă umplută cu sâmburi veritabili de cireşe înmagazinează căldura timp de mai multe ore. Este ideală pentru destinderea zonelor tensionate sau pentru utilizarea ca pernă termică benefică. Acum îţi poţi crea online perna ta personalizată cu sâmburi de cireşe cu fotografia ta sau numele tău. Un acumulator de căldură personal şi eficient din produse naturale veritabile. Sâmburii de cireşe au fost curăţaţi şi uscaţi fără substanţe chimice. Datorită celor patru compartimente matlasate ale pernei interioare, sâmburii nu pot aluneca. Căldura este astfel distribuită uniform şi continuu. Astfel îţi poţi aşeza perna terapeutică perfect pe zonele corpului cu probleme şi îţi asiguri relaxarea. Învelişul exterior al pernei cu sâmburi de cireşe este 100% din bumbac şi imprimat cu culori fără substanţe poluante şi alergene. Poţi spăla învelişul pernei la 40°C. Particularitate: Poţi folosi perna cu sâmburi de cireşe inclusiv pentru tratamentul la rece. În acest scop poţi pune perna termică imprimată în frigider. Dă acum la imprimat perna ta cu sâmburi de cireşe personalizată cu fotografia ta şi experimentează forţa naturii!

Creează-ţi propria pernă cu sâmburi de cireşe

Poţi încălzi perna ta cu sâmburi de struguri în cuptor (maxim 15 minute la 100° C) sau chiar la microunde (două minute la maxim 600 Watt). Prin înmagazinarea naturală a căldurii, umplutura de sâmburi de cireşe păstrează temperatura optimă timp de mai multe ore. Un schimb ideal de căldură între perna cu sâmburi de cireşe şi corp poate avea loc în acest mod. Săculeţul cu sâmburi de cireşe confecţionat de tine are utilizări universale. Fie că vrei să îţi încălzeşti picioarele reci, fie că vrei să ameliorezi zonele tensionate dureroase cu puţină căldură binefăcătoare. Însă perna cu sâmburi de cireşe este potrivită şi sub formă de cadou foto practic pentru persoanele dragi. Pur şi simplu creează-ţi o pernă cu sâmburi personalizată cu propria fotografie. La PhotoFancy îţi poţi înfrumuseţa de asemenea gratuit fotografiile cu efecte şi rame creative. Sau dă la imprimat perna ta cu sâmburi cu unul dintre motivele noastre magice cu nume. Un punct de atracţie fierbinte pe orice canapea.

Pernă cu sâmburi imprimată cu propria imagine sau propriul text

Există multe variante de perne cu sâmburi. Fie pernă cu grâu spelta, pernă cu mei sau pernă cu ierburi aromatice. Însă perna cu sâmburi de cireşe este de departe cea mai îndrăgită şi mai eficientă pernă termică. Se potriveşte perfect pe orice formă a corpului. Astfel nu se pierde deloc căldură şi perna poate acţiona direct pe corp şi piele. Relaxare pură! Alături de motivul tău ai în acelaşi timp o pernă practică şi decorativă. O idee ideală de cadou foto pentru creaţie proprie. Dă la imprimat online la PhotoFancy sacul tău cu sâmburi de cireşe cu fotografie sau nume.