În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare pernă în formă de inimă, cu fotografie - personalizează acum perne-inimă unicat

Pernă în formă de inimă personalizată cu o fotografie proprie: PhotoFancy imprimă un model personalizat cu dragoste pe o pernă în formă de inimă. Poți personaliza singur(ă) perna în formă de inimă, iar noi imprimăm imaginile, numele și data alese pe perna în formă de inimă.

  • Pernă moale, în formă de inimă, cu fotografie și text proprii
  • Față de pernă din material respirabil, cu fermoar alb
  • Imprimeu textil moale, cu textură de catifea, respirabilă (fără folii!)
  • Gamă variată de modele creative care pot fi personalizate
  • Culori garantat garantat non-toxice și prietenoase pentru piele
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare pernă foto în formă de inimă

Pernele în formă de inimă imprimate cu fotografie sunt cadouri minunate pentru persoanele dragi. O pernă în formă de inimă cu o imagine proprie exprimă sentimentele nu doar prin intermediul fotografiei, ci și prin intermediul formei. Dacă oferi cuiva o pernă în formă de inimă, mesajul este clar: „Îmi ești drag(ă)!“. PhotoFancy imprimă modelul ales de tine pe o pernă în formă de inimă personalizată, iar tu îi vei face o bucurie persoanei iubite. Poți imprima fotografii proprii pe perna în formă de inimă, poți crea un model cu nume sau poți personaliza o pernă cu un model de dragoste. Poți adapta perna în formă de inimă exact imaginației tale. De exemplu, poți stabili culoarea de fundal - personalizează cu fotografie o pernă roșie în formă de inimă și ofer-o în dar de Ziua Îndrăgostiților. De asemenea, o pernă în formă de inimă poate fi oferită unui nou-născut de către părinți sau bunici. În acest caz, pernele în formă de inimă personalizate cu nume sunt deosebit de apreciate. O pernă foto în formă de inimă se potrivește oricărei ocazii - însă doar dacă o personalizezi chiar tu.

Personalizare pernă în formă de inimă, cu nume

Dacă dorești să vezi unul sau mai multe nume pe o pernă foto în formă de inimă, poți alege una dintre cele două variante: creează un model cu nume pentru perna ta „Inimă” sau introdu un nume înainte ca noi să imprimăm imaginea pe pernă. Astfel, la noi poți comanda perne în formă de inimă imprimate cu o imagine, un nume sau o dată - de exemplu: fotografia bebelușului, numele acestuia și data nașterii. Stabilește câte rânduri de text dorești să imprimăm pe pernă, alege un font potrivit și selectează culoarea textului. Sau folosește un model cu ramă creativ, în care sunt deja incluse numele și textul - tu trebuie doar să introduci fotografia. Cel mai simplu este să folosești un model MagicName, pe care noi îl imprimăm apoi pe perna foto în formă de inimă. Accesează galeria noastră, în care imaginile sunt sortate ăn funcție de temă, alege imaginea preferată și scrie numele și/sau data pe care dorești să le imprimăm pe pernă. Perna ta foto personalizată este gata!

Imprimare pernă în formă de inimă - cu factor de alint inclus

Imprimăm pernele în formă de inimă astfel încât imaginea ta să fie valorificată la maximum, iar perna să nu-și piardă din calități. Modelul este imprimat la fel ca pe o pernă normală, iar calitatea superioară a imprimeului este aceeași. Imprimeul pernei foto în formă de inimă este extrem de rezistent, deoarece nu transferăm folii pe material. Acesta nici nu se simte ca fiind un imprimeu, culoarea fiind transferată în profunzimea fibrelor. Astfel, materialul rămâne moale, asigurând în același timp o respirabilitate crescută a materialelor textile - atât în cazul pernelor cât și în cazul tricourilor personalizate. Pentru o experiență perfectă cu cei dragi, poți comanda perna foto în formă de inimă în varianta panoramă: imprimeu fără ramă, pe ambele părți.