În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Clește din lemn pentru grătar, cu gravură - gravare clește pentru grătar

A început sezonul grătarelor. Știi cel mai bine cum se frig carnea și legumele pe grătar? Atunci arată-le tuturor că ești maestrul absolut al grătarului personalizându-ți un clește pentru grătar cu gravură!

  • Clește din lemn pentru grătar cu gravură personalizată
  • Gravură laser precisă
  • Poate fi personalizat cu un nume sau un mesaj-text
  • Gamă variată de simboluri și fonturi creative
  • Design clasic de clește pentru grătar
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Clește de bucătărie: inscripționăm numele tău pe un clește din lemn pentru grătar

Distinge-te de începătorii în arta grătarului comandând un clește din lemn pentru grătar, gravat cu numele tău. Cleștele pentru cârnați cu gravură laser demonstrează că tu ești expertul în arta grătarului și că știi cum trebuie mânuit cleștele din lemn! Datorită unei gravuri personalizate, un simplu clește pentru cârnați va deveni un clește unicat pentru grătar - instrumentul tău preferat pentru grătar!

Clește personalizat pentru cârnați la grătar: inscripționare cu gravură laser a unui clește din lemn

Bine-nțeles, cleștele pentru cârnați cu gravură trebuie să aibă și un aspect deosebit. Astfel, folosim doar lemn de calitate superioară pentru cleștele de bucătărie, iar gravura este realizată cu laser. Această metodă îi conferă cleștelui tău din lemn pentru grătar, personalizat cu text, un contrast elegant de culori. Poți personaliza cleștele din lemn pentru cârnați exact așa cum dorești, indiferent dacă alegi să gravăm pe cleștele de bucătărie doar numele tău, un model haios sau motto-ul tău preferat. În plus, poți alege să gravăm pe cleștele din lemn pentru castraveți și diferite simboluri, pentru ca acesta să arate și mai bine și să îți surprindă și mai bine personalitatea.

Clește din lemn pentru castraveți: gravură personalizată pe un clește din lemn pentru grătar

Cleștele tău pentru grătar cu gravură le arată celorlalți că nu te afli pentru prima dată în fața unui grătar. Dar, pentru a înlătura orice dubiu și a demonstra că ești un maestru, poți comanda și o tavă din lemn și o bonetă de bucătar. Însă un clește din lemn pentru cârnați constituie și o idee excelentă de cadou, cu ajutorul căruia poți recunoaște meritele unei persoane dragi în ceea ce privește prepararea alimentelor la grătar. Un clește din lemn pentru cârnați personalizat cu numele persoanei respective este practic un mod de a-i spune „Mulțumesc pentru mâncarea delicioasă pe care o prepari la grătar”! Iar când organizezi o petrecere, vei face o impresie deosebită dacă cheful folosește un clește din lemn gravat - acesta arată tuturor că este vorba despre un profesionist, subliniind experiența acestuia în arta grătarului.