În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Whiteboard magnetic personalizat: imaginea ta pe o tablă magnetică

Whiteboard magnetic, personalizat cu fotografia ta: PhotoFancy imprimă un model unicat pe o tablă magnetică. Îți poți personaliza singur tabla, iar noi imprimăm pe aceasta fotografia, sigla sau numele tău.

  • Personalizare whiteboard magnetic
  • Rezistent la lumină, chiar și în condiții de soare puternic
  • Gamă variată de modele cu design
  • Placă compozită de 3 mm din tablă, interior din material sintetic
  • Se inscripționează cu markere lavabile pentru folii
  • Imprimare directă, cu folie lucioasă de protecție
  • Disponibil în patru formate
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Imaginea ta pe un whiteboard magnetic: tablă cu funcții multiple, personalizată cu fotografia ta

Principiul whiteboardului cu magneți a fost testat și încercat de-a lungul anilor: o suprafață din metal magnetic, un magnet pe care îl poți mânui cu ușurință, iar între ele bilețele, vederi, scrisori… - practic orice amintiri ai vrea să ții la vedere, fără a fi necesar să le găurești. În funcție de rezistența magnetului, acesta ar putea ține chiar și un breloc pentru chei sau alte accesorii de mici dimensiuni. Pe PhotoFancy poți dezvolta acest principiu personalizându-ți cu fotografie un whiteboard magnetic unicat. Pe cât de multe funcții poate îndeplini un whiteboard, pe atât de multe aspecte poate lua. De exemplu, poți alege să imprimi pe tabla cu magneți un nume, la fel ca în cazul calendarelor cu nume, sau fotografia ta preferată, o siglă ori un desen. Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de un whiteboard, tabla magnetică personalizată cu fotografia ta va arăta exact așa cum îți dorești!

Fotografia ta pe o tablă magnetică: personalizare whiteboard practic

Spre deosebire de o placă din PVC personalizată, un whiteboard magnetic cu imginea ta nu este numai un articol decorativ, ci și unul extrem de practic. Whiteboard-ul poate fi inscripționat la nesfârșit, cu markere corespunzătoare, iar datorită magneților toate bilețelele importante rămân în centrul atenției. Astfel, imaginea ta, imprimată pe un memoboard, poate avea numeroase întrebuințări. De exemplu, poți personaliza câte un whiteboard pentru fiecare membru al familiei, imprimând pe acesta un calendar săptămânal. Le atârni lângă ușa de la camera fiecărui membru al familiei și toți știu ce au de făcut în săptămâna respectivă. Sau personalizează-ți o tablă cu o fotografie de familie pe care să o iei la birou, pentru a-i avea pe cei dragi mereu la vedere atunci când lucrezi. Tabla magnetică personalizată cu fotografia ta poate fi folosită în numeroase feluri – adaptează whiteboardul necesităților tale!

Imprimare tablă magnetică sau whiteboard colorat

Dacă dorești să-ți personalizezi singur o tablă magnetică, poți alege să imprimăm modelul ales pe întreaga suprafață a acesteia sau numai pe anumite părți, ca să lăsăm loc liber pentru inscripționare. Dacă dorești să folosești tabla numai ca memoboard, nu există limite în ceea ce privește personalizarea cu culori. Whiteboardul îl poți colora cum vrei, pentru că bilețelele prinse pe acesta vor fi vizibile pe orice model. Dacă însă îți dorești o tablă pe care să scrii, în loc de clasicul whiteboard alb poți alege ca alternativă un whiteboard personalizat. Alege, de exemplu, să imprimi pe tablă un tabel sau alte schițe ajutătoare, pentru a le prezenta ideile tale mai rapid și mai clar colegilor. Poți face și combinații: imprimăm imaginea ta pe o jumătate a whiteboardului, iar cealaltă jumătate rămâne liberă pentru inscripționare. Tu hotărăști – îți poți personaliza tabla cu magneți exact așa cum dorești!