În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Imprimare evantai foto cu propriile poze

Personalizare și imprimare evantai foto cu propriile fotografii, la un preț convenabil: pe PhotoFancy îți poți , pe care să îl folosești ca invitație, anunț privind nașterea unui bebeluș, caiet de amintiri sau pentru orice altceva. Nu este necesar să descarci niciun fel de software.

  • Calitate excelentă a fotografiilor tale personalizate cu text
  • Copertă elegantă din folie de 0,8 mm
  • Format compact pentru călătorii sau ca „Give-Away”
  • Paginile sunt legate în formă de evantai, cu șurub de legătorie din metal preţios
  • Hârtie extra-rezistentă de 250g/m², imprimare cu lac superlucios
  • Disponibil în două formate a câte 10, 20, 30 sau 40 de pagini
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Eventai foto cu pozele tale, folosit ca invitație sau ca amintire

Atunci când un album foto este prea mare, însă dorești totuși să oferi în dar fotografii frumos prelucrate - de exemplu în amintirea unei aniversări de neuitat - noi avem soluția: personalizarea unui evantai foto. Un evantai foto imprimat la un preț convenabil poate fi folosit și pe post de invitație neobișnuită. Personalizează fiecare pagină cu câte o informație privind evenimentul în cauză, data și locul, iar invitații tăi vor fi deja impresionați. Însă și o selecție a celor mai frumoase fotografii ale bebelușului are un efect maxim dacă imaginile sunt imprimate pe un evantai foto personalizat - o ocazie perfectă de a-ți prezenta piticul rudelor. Anunțul privind nașterea bebelușului poate fi trimis și ca puzzle glisant. Dar pentru a arăta cum a crescut piciul este mai potrivit să imprimi un evantai foto pe care să-l poți aduce cu tine și la aniversările în familie - unde cireașa de pe tort sunt tricourile de copii pentru frați și surori.

Personalizare evantai foto fără niciun software

Dacă dorești să personalizezi un evantai foto cu fotografiile tale pe PhotoFancy, nu ai nevoie de niciun software. Poți personaliza singur evantaiul foto, direct in browser. La fel ca la un calendar personalizat, poți alege culoarea de fundal și selecta câte o fotografie pentru fiecare pagină. Formatul disponibil este DIN A6 (100 mm x 71 mm), tip „peisaj”. Evantaiul foto, personalizat cu cele mai frumoase fotografii ale tale, poate avea 10, 20, 30 sau 40 de pagini. Indiferent de numărul de pagini, evantaiul tău foto va avea același efect - fie că alegi cu atenție cele mai sugestive 10 imagini, fie că nu te poți hotărî și le selectezi pe toate 40. Apoi nu mai trebuie decât ca noi să-ți imprimăm evantaiul foto la un preț convenabil, pentru ca tu să-l poți transmite cât mai rapid celor dragi.

Calitate superioară a evantaiului foto personalizat cu pozele tale

Atunci când îți realizăm evantaiul foto, avem grijă ca tu și cei cărora îl oferi în dar să vă bucurați multă vreme de el. Paginile sunt fabricate din hârtie groasă de 250g și legate între ele cu un șurub de legătorie din argint. Astfel, fotografiile tale pot fi vizualizate individual sau toate odată - la fel ca la un evantai. Pentru ca tu să te bucuri de un evantai foto de calitate superioară, fotografiile sunt imprimate pe hârtie semi-mată cu lac UV. Pentru ca prima pagină să fie bine protejată, coperta evantaiului foto este din folie transparentă de plastic. Astfel, poți personaliza și imprima evantaie foto la prețuri convenabile fără să fii nevoit să faci compromisuri în privința calității.