Personalizează cu nume urările pentru zilele de naștere ale celor dragi

Urări unicat pentru zilele de naștere ale celor dragi: personalizează cu nume imagini pentru zilele de naștere ale celor dragi, sub forma unor felicitări, apoi trimite-le prin poștă sau ca e-card.

Imagini MagicName pentru sărbătorirea zilelor de naștere

  • Personalizează cu nume imagini unicat pentru zilele de naștere ale celor dragi
  • Descarcă gratuit operele tale de artă
  • Trimite urările cu ocazia zilelor de naștere ale celor dragi sub formă de felicitare clasică sau e-card modern - 100% gratuit!
  • Gamă variată de modele tematice pentru personalizare
 

Imagini personalizate cu nume, pentru zilele de naștere ale celor dragi

Există multe ocazii care trebuie sărbătorite. Însă numai într-o singură zi pe an ne aflăm cu adevărat în centrul atenției: cu ocazia zilei de naștere. Fără îndoială, persoana sărbătorită are nevoie de un cadou personalizat, care să impresioneze atât prin ingeniozitate cât și prin stil. Vrei ca obiectul oferit în dar să aibă un efect puternic asupra persoanei sărbătorite și să te asiguri că aceasta chiar se află în centrul atenției? Atunci pornește de la numele persoanei sărbătorite și adu-l în lumina reflectoarelor. Nu ai nevoie decât de imagini pe care numele persoanei sărbătorite să fie înscris în cel mai frumos mod. Nu, nu discutăm despre clasica felicitare cu o urare scrisă de mână. Pentru un efect deosebit, îți punem la dispoziție urările personalizate cu nume cu ajutorul funcției MagicName. Imagini în care numele nu constituie doar un obiect decorativ. În schimb, pare că imaginea a fost fotografiată special pentru felicitarea ta cu nume - iluzia funcționează.

Personalizare poze pentru zile de naștere – un “La mulți ani” deosebit

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a oferi în dar un cadou original este să răsfoiești pagina PhotoFancy pentru a găsi un model potrivit. Numele celor dragi este scos în evidență în diferite feluri cu ajutorul unor diferite fundaluri. În galeria foto PhotoFancy te așteaptă o gamă variată de imagini. Preferi ca fundal pentru nume un tort, flori sau cutii colorate de cadouri? Poți înconjura numele și cu baloane colorate sau lumânări. Pentru un efect deosebit, creează o imagine haioasă pentru ziua de naștere a celor dragi. Colecția este extinsă în permanență cu modele noi, de exemplu cu prăjituri care îți lasă gura apă.

Urări cu ocazia zilelor de naștere, personalizate cu nume

Care este cea mai mare diferență dintre o fotografie normală și o poză personalizată? Pentru a afla, trebuie să vezi cu ochii tăi efectul pe care îl au cele două. Testează efectul pe PhotoFancy.ro și personalizează gratuit și fără alte obligații poze pentru a sărbători zilele de naștere ale celor dragi. Cu doar câteva clicuri alegi un model, introduci numele persoanei sărbătorite, apoi admiri fotografia personalizată pe ecran. Dacă îți place, ai multe posibilități de a folosi imaginea. Poți trimite urarea cu nume sub formă de e-card sau felicitare, o poți scoate la imprimantă sau poți crea un cadou unicat personalizat cu fotografie. Folosește potențialul numelui pentru a crea un cadou care va rămâne pentru mult timp în amintirea persoanei sărbătorite și care va primi cu siguranță un loc de onoare între cadourile primite!

Top
* Prețurile afișate conțin TVA, însă nu includ costurile pentru transport.

Te rugăm să aştepţi, previzualizarea este în curs de generare.
Acest proces poate să dureze până la 40 de secunde.