În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate iPhone 6 / 6s cu fotografia ta

Fotografia ta preferată pe un iPhone: pe PhotoFancy îți poți personaliza o carcasă, o husă stand-up sau un flipcase pentru iPhone 6 sau iPhone 6s, iar noi inscripționăm pe acesta modelul ales de tine. Astfel, iPhone-ul tău devine un accesoriu unicat, fiind în același timp protejat de zgârieturi.

  • Huse iPhone 6 și iPhone 6s cu fotografia ta
  • Opțional: husă cu bumper, protecție premium împotriva șocurilor
  • Calitate excelentă a imaginii imprimate
  • Decupaje adecvate pentru porturi și cameră 
  • Disponibilă ca flipcase, carcasă sau husă stand-up
  • NOU: opțiune de imprimare „de jur-împrejur“ (suprafețe laterale imprimate)
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă unică de mobil personalizată cu fotografie, pentru iPhone 6 sau iPhone 6s

Culorile disponibile pentru actualele modele de iPhone sunt argintiu sau gri – culori distinse, însă fără personalitate. În schimb, o husă iPhone 6/6s personalizată cu fotografia ta are la fel de mult stil, dar mult mai multă personalitate. Pe PhotoFancy îți poți personaliza singur(ă) o husă unicat de mobil pentru iPhone 6 și iPhone 6s: poți alege o husă tip back-case, un flipcase sau o husă stand-up. Husa tip flipcase o poți folosi și ca portofel, dacă pleci la drum cu puține bagaje. În astfel de cazuri este suficient să ai la tine o borsetă de gât, pe post de geantă. Dacă însă este nevoie de mai mult, poți comanda și genți, în diferite mărimi, asortate la husa pentru iPhone 6 sau iPhone 6s. De asmenea, poți personaliza o husă pentru iPhone 6 sau iPhone 6s pentru a o oferi cadou, de exemplu celei mai bune prietene sau celui mai bun prieten. Vom inscripționa cu plăcere husa cu acea imagine care reflectă cel mai frumos prietenia voastră.

Personalizare carcasă iPhone 6/6s cu fotografia ta

La noi ai numeroase posibilități de personalizare a unei huse pentru iPhone 6 sau iPhone 6s. Poți încărca fotografiile tale, le poți prelucra inserând text, efecte ori rame, sau le poți folosi în colaje – putem imprima orice pe husa ta iPhone 6 sau iPhone 6s. În plus, există și funcția MagicName: ca prin magie introducem numele ales într-un model adecvat, ca și cum modelul ar fi fost creat de la bun început pentru acel nume. Aceasta este o altă variantă pentru carcase iPhone 6 sau iPhone 6s personalizate. Poți folosi imaginea pe întreaga suprafață imprimabilă sau poți alege să o imprimi micșorată pe un fundal colorat. La husa tip back-case poți imprima chiar și suprafețele laterale ale husei pentru iPhone 6/6s. Dacă dorești să comanzi și un bumper, recomandăm să nu alegi imprimarea pe suprafețele laterale. În acest caz, imaginea nu va fi acoperită, însă telefonului tău nu i se mai poate întâmpla aproape nimic.

Husă flipcase pentru smartphone, personalizată cu fotografie

Telefonul tău iPhone 6 sau 6s cu o husă flipcase personalizată cu fotografia ta este bine protejat și are un aspect plăcut. Husa îmbracă în totalitate mobilul, lăsând camera liberă, astfel încât să nu fii nevoit să îl scoți permanent din husă. Este suficient să deschizi clapeta cu magnet a husei personalizate cu fotografie. Fotografia ta este inscripționată pe partea exterioară a clapetei pentru husa flipcase iPhone 6/6s - pe întreaga suprafață de 7x14cm sau cu suprafețe laterale colorate. Pe partea interioară a clapetei vei găsi buzunare pentru carduri sau bancnote. Dacă dorești să personalizezi husa pentru iPhone 6 și 6s cu o culoare de fundal deschisă, se creează un contrast plăcut cu restul husei tip flipcase, care rămâne negru. Inscripționăm imaginea ta pe husă folosind metoda imprimării textile, adică vopsirea directă a fibrelor materialului. Astfel, husa pentru smartphone își va păstra mult timp imprimeul. Funcție stand-up - alege o husă stand-up pentru iPhone și uită-te la filme și clipuri video fără a ține mobilul cu mâna. Așază husa în poziție și… gata!