În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare huse iPhone 6s Plus și iPhone 6 Plus cu fotografia ta 

Husă iPhone cu fotografia ta: personalizează-ți pe PhotoFancy o husă smartphone unicat pentru iPhone 6 Plus sau iPhone 6s Plus, cu fotografia ta. Îți imprimăm fotografia preferată pe o husă flipcase sau hardcase!

  • Personalizare husă mobil pentru iPhone 6 Plus sau iPhone 6s Plus 
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
  • Disponibil ca husă clasică sau flipcase elegant
  • Calitate excelentă a imaginii imprimate
  • Opțional cu protecție premium împotriva șocurilor și imprimare „de jur-împrejur“ (suprafețe laterale imprimate)
  • NOU: husă mobil universală pentru toate modelele de telefoane iPhone
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă mobil iPhone 6 Plus și iPhone 6s Plus cu poza ta

Telefoanele iPhone sunt probabil cele mai iubite modele de smartphone-uri – dar toate arată aproape la fel. Un autocolant unicat le-ar putea asigura mai multă personalitate, însă nu pe mulți îi lasă inima să lipească ceva pe un astfel de dispozitiv de valoare. O variantă mai elegantă pentru a conferi un aer unic mobilului tău este personalizarea unei huse iPhone 6s Plus/ iPhone 6 Plus, care are un aspect plăcut și care nu afectează valoarea telefonului. Pe PhotoFancy poți comanda o husă smartphone flipcase sau hardcase pentru iPhone 6 Plus/ iPhone 6s Plus, personalizată cu fotografia ta. Mobilul nu îl foloselști doar când te afli pe drumuri, ci îți permite să faci cumpărături online și de acasă, stând comod pe fotoliu. Pentru un sentiment și mai familiar, la noi îți poți personaliza și perne sau căni, pentru a-ți putea savura cafeaua de după-amiază dintr-o ceașcă unică.

Imprimare carcase flipcase sau hardcase pentru iPhone-ul tău

Îți poți personaliza singur husa flipcase sau hardcase pentru iPhone 6 Plus/ iPhone 6s Plus, cu fotografia aleasă. În cazul husei tip flipcase, protecția ridicată este asigurată de clapeta personalizată, care protejează ecranul Retina Display al mobilului împotriva zgârieturilor, iar în cazul husei hardcase – de un inel care protejează suprafețele laterale și canturile. Ambele variante de huse se potrivesc perfect dimensiunilor iPhone 6 Plus, respectiv 6s Plus. Husele îmbracă perfect atât suprafața de 77,9mm x 158,2mm a modelului iPhone 6s Plus cât și suprafața de 77,8mm x 158,1mm a modelului iPhone 6 Plus. Astfel, îți poți personaliza liniștit carcasa pentru iPhone 6s Plus/ iPhone 6 Plus: alegi modelul de mobil, iar husa se va potrivi cu siguranță.

Husă iPhone 6s Plus și iPhone 6 Plus personalizata

Pentru personalizarea husei iPhone 6sPlus/ Phone 6 Plus, poți crea un model cu nume sau poți folosi o fotografie din arhiva personală – noi imprimăm pe husă exact modelul pe care îl alegi. Fotografiile cele mai iubite sunt cele din concedii, însă mulți aleg și fotografii cu sufletul-pereche sau cu cei mai apropiați prieteni ori sigle ale unor cluburi. În plus, la noi îți poți personaliza singur huse pentru iPhone 6 Plus/ iPhone 6s Plus cu mai mult de un singur model. Prin intermediul programului nostru de personalizare îți punem la dispoziție diferite colaje, în care poți insera mai multe fotografii. Însă ține cont de dimensiunile mobilului tău – la urma urmei trebuie să mai și recunoști câte ceva pe telefon! În fiecare etapă a prelucrării poți vedea cum va arăta la final husa ta pentru iPhone 6s Plus/ iPhone 6 Plus personalizată cu fotografie.

Husă pentru mobil durabilă

Dacă dorești să-ți personalizezi singur o husă iPhone 6 Plus/ iPhone 6s Plus, poți alege fie o husă flipcase, fie una hardcase. Husa flipcase este fabricată din imitație de piele, iar cea hardcase din material sintetic. Ambele materiale sunt proiectate să-ți protejeze iPhone-ul pentru o perioadă lungă de timp. Acestea sunt adecvate și pentru personalizare și imprimare: fotografia este protejată împotriva zgârieturilor și a uzurii, deoarece imprimarea imaginii nu este de suprafață, ci realizată în profunzime.