În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate tip carcasă și flipcase pentru iPhone 7

Husă foto pentru iPhone 7 cu o imagine din arhiva personală: personalizează-ți pe PhotoFancy o husă pentru iPhone 7. Noi imprimăm fotografia aleasă pe husa de mobil, iar datorită husei tip flipcase sau backcase iPhone-ul tău va fi protejat cu stil!

  • Personalizare husă iPhone 7
  • Opțional: protecție premium împotriva șocurilor
  • Alege o fotografie, un nume sau un text pentru a fi imprimate pe husă
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
  • Disponibil ca husă clasică tip carcasă sau flipcase elegant
  • Imprimeu rezistent la uzură și zgârieturi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă pentru iPhone 7 - huse smartphone cu fotografia ta

Telefonul iPhone 7 promite libertate fără fir oriunde ai dori să mergi! Pentru ca această realizare să nu fie compromisă, ar trebui să iei unele măsuri de precauție. Când pleci să faci sport, îți așezi șapca de baseball pe cap și arunci bidoanele pentru apă în sacoșa textilă, iar mobilul trebuie să fie bine protejat pentru a nu se deteriora. În acest scop, pe PhotoFancy îți poți personaliza singur o husă unicat pentru iPhone 7, care îți protejează mobilul arătând în același timp foarte bine. Husa de protecție cu fotografie proprie o poți comanda ca backcase cu imagine pentru partea din spate a mobilului sau ca flipcase cu fotografie pentru partea din față. În cazul ambelor tipuri de husă, poți să poți personaliza singur husa de mobil pentru iPhone 7 și să o adaptezi exact imaginației tale.

Imprimare husă de mobil pentru protecția telefonului tău iPhone 7

Dacă odată cu telefonul iPhone 7 îți cumperi și căștile Airpods, nu vor mai exista multe situații în care este necesar să scoți mobilul din buzunar. Exact în astfel de momente, telefoanele noi tind să se strice. Cu o husă flipcase sau backcase unicat, personalizată cu fotografie, telefonul tău iPhone 7 se află mereu în siguranță, chiar dacă mai cade și pe jos. (Desigur, nu chiar de la orice înălțime…) Ambele tipuri de husă pentru smartphone personalizată cu fotografie acoperă suprafețele laterale delicate ale iPhone-ului și previn deteriorarea acestuia. În plus, carcasa are inserții de metal, iar imprimeul este la fel de rezistent ca și materialul însuși. Modelul ales este imprimat pe husa backcase prin metoda imprimării fotografice, care asigură o claritate excelentă a imaginii. Însă și pe husa flipcase strălucesc culorile după ce imprimăm fotografia pe husa pentru smartphone. Imprimeul este la fel de rezistent pe ambele materiale - nu se zgârie și nu se uzează.

Personalizează singur husa foto pentru iPhone 7, cu imagine proprie!

La noi îți poți personaliza husa pentru iPhone 7 extrem de rapid și de simplu. Modelul îl personalizezi direct în browser, iar procesul nu este mare filozofie. Pur și simplu încarci imaginea la noi pe site sau creezi un model MagicName și personalizezi în continuare imaginea, înainte ca noi să o imprimăm pe husa de smartphone pentru iPhone 7. Nu ai cum să dai greș cu personalizarea: la fiecare pas al procesului, poți previzualiza modelul. Dacă dorești să folosești o imagine proprie pentru personalizarea husei foto, vei primi o notificare dacă rezoluția imaginii este suficient de mare. În cazul modelelor MagicName, acest lucru se întâmplă în mod automat. Ai multe posibilități la dispoziție dacă dorești să-ți personalizezi singur husa de mobil pentru iPhone 7 - încearcă-le pe toate!