În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Personalizare și imprimare huse tip carcasă și flipcase pentru iPhone 7 Plus

Husă foto pentru iPhone cu o imagine din arhiva personală: PhotoFancy imprimă modelul ales de tine pe o husă de protecție unicat pentru iPhone 7 Plus. Husa pentru smartphone o poți personaliza singur cu fotografii proprii, pe care noi le imprimăm apoi pe o husă backcase sau flicpase!

  • Personalizare husă iPhone 7 Plus
  • Prelucrare a materialelor la standarde superioare
  • Alege o fotografie, un nume sau un text
  • Protecție optimă împotriva murdăriei și a șocurilor
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Decupaje adecvate pentru cameră și porturi
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Huse personalizate pentru iPhone 7 Plus

Ești în întârziere? Pe drum către stația de autobuz arunci repede cheile și mobilul în geantă? Cunoaștem foarte bine situația… Și pentru ca noul tău iPhone să nu se zgârie, pe PhotoFancy poți personaliza o husă de mobil care să-ți protejeze telefonul iPhone 7 Plus și care să-i ofere în același timp un aspect unic. Noi imprimăm husa unicat cu fotografiile tale preferate - mobilul tău va fi protejat cu stil. Poți alege un backcase sau un flipcase pentru telefonul tău iPhone 7 Plus. Și pentru ca nu numai mobilul să rămână în perfectă stare, ci și husa acestuia, acordăm o atenție deosebită calității imprimeului. De exemplu, pe husa flipcase modelul ales este imprimat prin metoda sublimării: la fel ca în cazul pernelor personalizate rezistente, culorile imprimeului sunt transferate direct pe fibra materialului.

Husă iPhone 7 Plus personalizată cu o fotografie proprie

Având dimensiunile de 158,2 mm x 77,9 mm x 7,3 mm, telefonul iPhone 7 Plus oferă mult spațiu pentru personalizare. Dacă dorești să-ți personalizezi singur husa pentru iPhone 7 Plus, poți folosi o imagine proprie sau să creezi un model MagicName. Pentru acesta, alegi un model corespunzător, la fel ca în cazul cănilor personalizate cu nume, iar numele este introdus ca prin minune în imaginea respectivă. Textul nu este redat în litere simple, ci este format din elemente precum nori sau petale de flori. În schimb, dacă dorești să personalizezi o husă de mobil pentru iPhone 7 Plus cu o fotografie proprie, ai la dispoziție multe posibilități pentru a personaliza și mai mult modelul. Încearcă toate variantele, este extrem de simplu! La final, imprimăm pe husă imaginea care îți place cel mai mult.

Husă de mobil cu o imagine proprie - husă de protecție unicat pentru smartphone

Poți alege între o husă backcase sau o husă flipcase pentru a-ți personaliza husa de mobil pentru iPhone 7 Plus. Cu ambele tipuri de husă, telefonul tău este bine protejat și are un aer individual. Cu toate acestea, fiecare model de husă are avantajele sale. Telefonul tău iPhone 7 Plus beneficiază de protecție indiferent de modelul de husă ales. Husa backcase este o carcasă cu fotografie, care poate fi personalizată aproape în întregime. Carcasa se atașează pe partea din spate a mobilului, acoperind și suprafețele laterale ale iPhone-ului, iar ecranul rămâne liber. Husa backcase personalizată cu fotografie îți protejează telefonul iPhone 7 Plus, însă pune accent pe aspectul individual al mobilului. În cazul husei flipcase personalizate cu imagine, situația este exact invers: suprafața care poate fi personalizată este partea exterioară a clapetei de protecție a ecranului. Astfel, ecranul telefonului iPhone 7 Plus este mai bine protejat.