În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru iPhone 8

Dorești să-ți personalizezi husa de mobil pentru iPhone 8? Atunci te afli la locul potrivit: la noi poți personaliza o carcasă foto sau un flipcase, iar no inscripționăm pe husă o imagine din arhiva ta personală.

  • Personalizare husă individuală de mobil pentru iPhone 8
  • Decupaje adecvate pentru porturi, camere și elemente de control
  • Alege o fotografie, un nume sau un text
  • Protecție premium împotriva șocurilor pentru smartphone-ul tău
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată de mobil pentru iPhone 8

La noi poți poți personaliza o husă pentru iPhone inscripționată cu un imprimeu de înaltă calitate. Aceasta îți protejează telefonul Apple: husa tip carcasă sau flipcase acționează ca un airbag pentru smartphone-ul tău. Husa fabricată din material sintetic absoarbe o mare parte a șocului suferit, datorită părții din spate rezistente, cu inserții de metal. Dacă acest lucru nu este suficient, poți alege și opțiunea cu bumper. Aceasta îi oferă mobilului o protecție premium suplimentară împotriva șocurilor. Husa este optimizată pentru iPhone 8 și dispune de decupaje adecvate, acolo unde este necesar: butoanele, camera și porturile sunt accesibile imediat. Iar partea cea mai bună este că, dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil pentru iPhone 8, poți alege fie un model din arhiva ta personală, fie unul dintre modelele pe care ți le punem la dispoziție. Rezultatul? Un imprimeu de calitate superioară, în culori clare și strălucitoare. Astfel, vei beneficia de protecție sigură pentru iPhone-ul tău super-performant și te vei bucura de un imprimeu rezistent la zgârieturi.

Husă pentru smartphone: personalizată o fotografie proprie

Pentru a-ți putea personaliza singur(ă) husa pentru iPhone 8, este suficient să alegi unul dintre numeroasele modele pe care ți le oferim. Avem o gamă variată de fotografii, fonturi și texte. Acestea sunt sortate în funcție de evenimente, astfel încât să poți găsi un model potrivit atât pentru ziua de naștere a unei persoane dragi, cât și pentru Crăciun, Paște sau ziua nunții. Știm că nu toate modelele vor corespunde 100% gusturilor tale. Din acest motiv, îți oferim posibilitatea de a adapta modelele. Poți adăuga un nume, un text sau un motto. Poți ajusta fontul și stilul, precum și culorile. Noi imprimăm pe husa unicat de mobil pentru iPhone 8 orice model alegi pentru personalizare, și nu doar pe partea din spate a husei, ci, dacă dorești, chiar și pe suprafețele laterale.

Carcasă foto de protecție pentru iPhone 8, cu o imagine din arhiva personală

Preferi să-ți personalizezi husa pentru iPhone 8 cu o imagine proprie? Nicio problemă, nu trebuie decât să încarci o fotografie sau o imagine din arhiva ta personală. O vom imprima pe husa de protecție pentru dispozitivul tău, iar imprimeul strălucitor nu se va zgâria. Astfel, te vei bucura mereu de fotografia ta preferată, de o imagine cu familia sau de un instantaneu din concediu. Tu stabilești aspectul husei, indiferent dacă alegi o carcasă sau un flipcase, iar noi imprimăm modelul tău pe aceasta, folosind tehnici moderne. Este atât de simplu să creezi ceva unic!

Huse personalizate iPhone 8

O husă de mobil personalizată constituie un cadou ideal. Poți crea un model individual pentru partenera sau partenerul tău, pentru prietena sau prietenul tău, pentru familia ta sau pentru orice persoană care îți este dragă, pentru a-i oferi în dar o husă foto de protecție. Vei face cu siguranță o impresie bună dacă oferi cadou această surpriză individuală și personalizată. Cine alege un iPhone 8 pune preț pe cea mai recentă tehnologie, iar această achiziție nu tocmai ieftină trebuie protejată. Bucuria va fi cu atât mai mare dacă oferi persoanei respective o husă de mobil rezistentă, cu un imprimeu unicat. Indiferent dacă alegi pentru tine sau pentru altcineva o husă pentru iPhone 8 cu imagine, acest accesoriu va aduce în mod garantat multă bucurie persoanei care o va folosi.