În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Huse personalizate de mobil tip carcasă și flipcase pentru iPhone 8 Plus

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) o husă pentru iPhone 8 Plus? La noi ai posibilitatea de a inscripționa huse de mobil cu o fotografie din arhiva personală.

  • Inscripționare husă unicat pentru iPhone 8 Plus
  • Disponibilă ca husă tip carcasă sau flipcase
  • Personalizare husă de protecție cu o fotografie, un text sau un nume la alegere
  • Prelucrare a materialelor la standarde superioare - inserții de metal pe partea din spate
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Decupaje adecvate pentru porturi și camere
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă pentru iPhone 8 Plus

Dorești să-ți personalizezi singur(ă) o husă de mobil unicat pentru iPhone 8 Plus? La noi poți alege dintre diferite tipuri de huse și modele! Vei obține o husă pentru iPhone 8 Plus adaptată exact gusturilor tale! Lasă-te surprins(ă) de husele deosebite de protecție și de culorile strălucitoare ale impreurilor: creează propria ta husă pentru un telefon iPhone 8 Plus. Indiferent dacă o vei oferi cadou cu ocazia unei zile de naștere sau dacă o vei folosi chiar tu, husa pentru smartphone protejează mobilul împotriva zgârieturilor și a altor posibile daune. Astfel, acesta va fi mereu în siguranță și gata de utilizare. Personalizează-ți singur(ă) husa pentru iPhone 8 Plus, iar noi imprimăm pe aceasta imaginea ta preferată!

Carcasă foto de protecție cu o imagine proprie

Husele pentru mobil personalizate nu sunt doar practice, ci și deosebit de elegante. Husa tip flipcase, care are o închidere cu magnet, este extrem de îndrăgită - modelul clasic de husă de protecție. În husă poți păstra telefonul, actul de identitate și cardurile de credit. Astfel, pe lângă faptul că te vei bucura de o husă personalizată pentru iPhone 8 Plus, vei avea și un loc în care poți păstra carduri și a acte. În plus, poți alege inscripționarea unei huse de mobil cu imaginea ta imprimată „de jur-împrejur”. Gama variată de modele de huse pentru mobil te va încânta cu siguranță! Comandă acum husa ta de mobil personalizată!

Husă personalizată pentru smartphone cu o fotografie din arhiva personală

Poți să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru iPhone 8 Plus, inscripționată cu o imagine proprie. Creează modelul dorit pentru husa ta practică de iPhone - cu o imagine sau fotografie. Lasă-te surprins de calitatea superioară a materialului și a imprimeului strălucitor ale husei pentru iPhone 8 Plus. Husa individuală de protecție are decupaje adecvate pentru cameră și porturi. În plus, husele pentru iPhone 8 Plus cu funcție Stand-Up permit vizionarea de filme și clipuri video fără a fi necesar să ții telefonul cu mâna.

Personalizare husă de mobil pentru iPhone 8 Plus

Pentru a-ți putea personaliza singur(ă) husa pentru iPhone 8 Plus, poți folosi programul de personalizare din browser. Creează modelul perfect pentru husa ta tip flipcase sau carcasă: alege o imagine sau un model și adaugă textul dorit. Poți alege și o culoare de fundal, pentru ca husa să arate exact așa cum dorești. Îți oferim și posibilitatea de a inscipționa toate suprafețele laterale ale husei pentru iPhone 8 Plus - imprimarea „de jur-împrejur”. Astfel, vei putea admira din orice unghi modelul husei tale pentru iPhone personalizate cu fotografie!