În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată individuală Huawei Mate 10 lite

Dorești să creezi și să inscripționezi singur(ă) o husă pentru un telefon Huawei Mate 10? Atunci lasă-te surprins(ă) de gama variată de modele disponibile și inscripționează husa ta unicat pentru mobil!

  • Personalizare husă pentru Huawei Mate 10 lite
  • Calitate excepțională a imprimeului
  • Inscripționare cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Protecție premium împotriva șocurilor și a murdăriei
  • Disponibilă ca husă tip carcasă sau flipcase
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Personalizare husă de mobil pentru Huawei Mate 10 lite cu o imagine proprie

Husele de mobil personalizate pentru Huawei Mate 10 lite nu sunt doar șic, ci îți și protejează mobilul în cazul unui eventual șoc. Dacă dorești să îmbunătățești aspectul telefonului tău Huawei Mate 10 lite, poți să creezi un model individual pentru o husă backcase sau flipcase, inscripționată cu o imagine sau un nume la alegere. Vei fi cu siguranță încântat(ă) de culorile contrastante și de prelucrarea la standarde superioare a materialului. Dă frâu liber imaginației și creează un model unicat pentru husa ta personală Huawei!

Husă foto pentru Huawei Mate 10 lite cu o fotografie proprie

La personalizarea husei de smartphone pentru Huawei Mate 10 lite ai posibilitatea de a alege între diferite tipuri de carcase și huse de protecție. Vrei ca, pe lângă telefon, să păstrezi în husă și carduri bancare și bani? Alege un flipcase modern personalizat cu o fotografie proprie, care îți oferă o protecție optimă. Husa are o închidere elegantă cu magnet. Husa ta personalizată pentru Huawei Mate 10 lite poate fi inscripționată și cu nume sau text. Alege o husă și personalizeaz-o chiar tu cu o fotografie! Husa ta va atrage toate privirile!

Personalizare carcasă foto pentru Huawei Mate 10 lite

Husele foto la modă surprind prin culorile deosebit de clare și prin inscripționarea de jur-împrejur. Poți personaliza și inscripționa online și huse universale cu model individual. Husa tip backcase este o carcasă practică, extrem de stabilă, cu inserții de metal. Îți poți personaliza singur(ă) husa pentru Huawei Mate 10 lite pentru a-ți proteja cu ușurință smartphone-ul împotriva șocurilor sau a loviturilor. Indiferent dacă alegi o carcasă, o husă universală sau un flipcase, ai posibilitatea de a-ți pune în practică ideile creative! Creează acum un model unicat pentru husa ta Huawei Mate 10 lite!

Personalizare husă de protecție pentru Huawei Mate 10 lite

Vrei să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil pentru Huawei Mate 10 lite? Atunci alege un tip de husă și un model pe placul tău și creează noua ta husă foto! Dacă alegi o husă personalizată, vei beneficia de o gamă variată de modele și materiale. Husa îți oferă o protecție optimă împotriva șocurilor, având, în același timp, un aspect deosebit de elegant. Lasă-te surprins(ă) de calitatea excepțională a imprimeului și creează noua ta husă de protecție cu un model propriu. Husa modernă pentru smartphone va deveni un accesoriu de neînlocuit!