În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată Huawei Mate 10 Pro

Dorești să creezi și să-ți personalizezi o husă pentru un telefon Huawei Mate 10 Pro? Atunci comandă o husă de protecție cu design individual!

  • Husă unicat pentru Huawei Mate 10 Pro
  • Porturi, camere și elemente de control disponibile imediat
  • Personalizare cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Husa ta, accesoriul tău unicat - befancy!
  • Protecție optimă pentru smartphone-ul tău
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă de mobil pentru Huawei Mate 10 Pro cu o fotografie proprie

O husă de mobil elegantă pentru Huawei Mate 10 Pro nu doar îți protejează telefonul împotriva șocurilor și a zgârieturilor. Are și un aspect plăcut și atrage atenția prin culorile deosebit de clare. Astfel, mobilul tău devine un accesoriu unicat! Protejează-ți smartphone-ul cu ajutorul unei huse inscripționate cu o fotografie din arhiva personală. Alege dintre diferite modele, carcase de calitate superioară și huse pe care le poți personaliza cu modele individuale. Creează o husă de mobil cu fotografie pentru Huawei Mate 10 Pro: dă frâu liber imaginației!

Personalizare husă foto pentru Huawei Mate 10 Pro

Creează singur(ă) o husă de protecție pentru Huawei Mate 10 Pro și lasă-te surprins(ă) de materialele de înaltă calitate. Dacă alegi un flipcase modern, vei beneficia de protecție de „”jur-împrejur”: o husă extrem de ușoară care îți protejează telefonul în mod eficient. Imitația de piele prelucrată la standarde superioare are o închidere practică și rapidă cu magnet. În interior vei găsi și buzunare în care poți păstra carduri sau bancnote. Husa poate fi curățată și nu se uzează. Creează acum modelul pentru husa ta Huawei Mate 10 Pro!

Personalizare carcase smartphone pentru Huawei Mate 10 Pro

Alege o carcasă de calitate superioară pentru Huawei Mate 10 Pro. Poți personaliza husa foto online. Husa din material sintetic poate fi creată direct în browser și personalizată cu o fotografie sau o imagine proprie. Partea din spate, cu inserții de metal, îți protejează în mod eficient telefonul. În plus, beneficiezi de protecție premium împotriva șocurilor, datorită opțiunii cu bumper. Astfel, datorită husei Huawei, telefonul tău Huawei Mate 10 Pro este întotdeauna în siguranță! Husele au decupaje adecavte pentru camere și porturi. Alege acum să-ți personalizezi singur(ă) husa de mobil!

Personalizare husă unicat pentru Huawei Mate 10 Pro

Personalizează-ți singur(ă) husa pentru Huawei Mate 10 Pro și lasă-te surprins(ă) de culorile extrem de clare și de înalta calitate a materialului! Dacă alegi o husă personalizată, poți să dai frâu liber creativității și să folosești modele individuale. Noua ta husă îți va proteja telefonul și va atrage privirile celorlalți. Inscripționarea de jur-împrejur presupune imprimarea suprafețelor laterale ale carcasei sau ale husei flipcase. Datorită unei huse universale pentru mobil, cu model inscripționat în profunzimea fibrelor, telefonul tău capătă personalitate și este bine protejat. Personalizează acum husa ta unicat pentru Huawei Mate 10 Pro!