În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Huawei Mate 20

Dorești să creezi o husă pentru Huawei Mate 20 care să corespundă exact imaginației tale? Atunci pune-ți creativitatea la lucru și personalizează o husă unicat de mobil pentru Huawei Mate 20.

  • Husă unicat pentru Huawei Mate 20
  • Imprimeu foto de calitate superioară
  • Personalizată cu o fotografie, un nume sau un text la alegere
  • Protecția ideală pentru telefonul tău Huawei
  • Disponibilă ca husă tip carcasă sau flipcase
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă personalizată pentru Huawei Mate 20

Cine dorește să-și protejeze smartphone-ul împotriva murdăriei și a șocurilor, folosește cu siguranță o husă de mobil. Însă de cele mai multe ori, acestea sunt fade și arată toate la fel. Pentru o husă de telefon unicat, îți recomandăm să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Huawei Mate 20. Noi inscripționăm pe aceasta fotografiile și textele alese, iar tu vei primi o husă individuală Huawei Mate 20 pentru tine sau pentru cei dragi.

Carcasă pentru Huawei Mate 20 personalizată cu o imagine proprie

Profită de gama noastră variată de huse pentru Huawei. Indiferent dacă ai nevoie de un flipcase, de o husă universală, de o carcasă cu bumper sau de o carcasă cu imprimeu de jur-împrejur, la noi vei găsi cu siguranță modelul potrivit. Husa flipcase, care are o închidere practică cu magnet și care este fabricată din imitație de piele, îți oferă și loc pentru carduri în interior. În schimb, husa universală te va surprinde prin cusătura decorativă și prin imprimeul în profunzime. Toate modelele pot fi personalizate cu imagini.

Model unicat de husă Huawei Mate 20, cu fotografie și text

Personalizarea husei de mobil pentru Huawei Mate 20 este extrem de simplă. Nu trebuie decât să încarci fotografia dorită și să o adaptezi în browser. Imprimeul va străluci în culori intense. Dacă dorești, poți să folosești modelele disponibile sau să selectezi efecte cool.

Cadoul ideal: husă de protecție personalizată pentru Huawei Mate 20

Personalizarea unei huse pentru mobil este ușoară și rapidă. Iar husele personalizate constituie și cadouri perfecte. Arată că ți-ai făcut timp să creezi ceva special și surprinde-i pe cei dragi. Indiferent dacă alegi o fotografie a unui apus din concediul familiei sau o imagine romantică cu o pereche de îndrăgostiți, husa pentru Huawei Mate 20 va aduce multă bucurie persoanei căreia i-o vei oferi în dar.