În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă personalizată pentru Huawei P10 lite

Îți dorești o husă de mobil care să iasă în evidență față de husele obișnuite și care să fie perfect adaptată dorințelor tale? La noi îți poți personaliza singur(ă) husa de mobil pentru Huawei P10 lite, iar noi imprimăm fotografia ta pe aceasta!

  • Personalizare husă pentru Huawei P10 lite
  • Protecție optimă pentru smartphone-ul tău
  • Inscripționare cu un model propriu, un nume sau un text
  • Calitate fotografică excelentă a modelelor imprimate
  • Disponibilă ca husă tip carcasă sau flipcase
  • Husa ta individuală de mobil, accesoriul tău unicat!
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă de mobil pentru Huawei P10 lite, personalizată cu o fotografie proprie

Alege o fotografie specială pentru a-ți personaliza singur(ă) o husă de mobil pentru Huawei P10 lite: cum ar fi să ai o husă foto cu imaginea familiei sau cu o fotografie din cel mai recent concediu? Prin intermediul unei huse individuale pentru Huawei P10 lite, le arăți celorlalți ceea ce contează cu adevărat pentru tine, iar o simplă husă de mobil devine o expresie a personalității tale!

Inscripționare husă foto de protecție cu o imagine din arhiva personală

Procesul este extrem de simplu. Dacă dorești să-ți personalizezi singur(ă) husa pentru Huawei P10 lite, nu trebuie decât să încarci imaginea selectată în editorul nostru. Apoi, totul merge de la sine: poți să tragi, să rotești sau să decupezi imaginea așa cum dorești. În plus, poți alege motto-uri haioase sau colaje pentru a da o notă și mai personală husei tale pentru smartphone! Pe scurt, îți poți personaliza husa pentru mobil exact așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Carcasă de protecție: alege husa potrivită pentru smartphone-ul tău

Pentru a putea crea husa perfectă pentru Huawei P10 lite, îți punem la dispoziție mai multe tipuri de huse pentru telefoanele Huawei. Iar tu poți alege exact husa potrivită pentru mobilul tău. De exemplu, poți personaliza un flipcase cu fotografie, pentru a-ți proteja telefonul împotriva zgârieturilor, chiar și dacă obișnuiești să îl ții în buzunar. O husă tip flipcase se compune din două părți, iar la interior există buzunare în care poți păstra carduri sau acte de identitate. Husa elegantă pentru mobil devine astfel un portmoneu la modă! În cazul în care telefonul tău este expus unor șocuri mai puternice, o alegere bună o constituie o carcasă rezistentă din material sintetic. Aceasta amortizează căderile, iar smartphone-ul tău este mereu protejat. Indiferent de tipul de husă pe care îl alegi, noi transformăm modelul tău preferat într-un imprimeu de calitate superioară: imaginea aleasă de tine va străluci pur și simplu pe husă!

Personalizare husă pentru Huawei P10 lite

Îți poți personaliza singur(ă) husa pentru Huawei P10 lite pentru a avea mereu la tine un accesoriu în vogă, care îți evocă personalitatea. Dar și prietenii sau familia s-ar bucura cu siguranță de o husă pentru mobil inscripționată cu o fotografie în care vă regăsiți împreună. Aceasta este o idee perfectă de cadou personalizat, care va demonstra mai bine ca orice altceva că persoana respectivă îți este dragă!