În prezent, ne reconstruim magazinul pentru dumneavoastră. PhotoFancy va fi din nou disponibil ca de obicei în următoarele câteva zile.

Husă foto personalizată: creează o husă Huawei P40

Personalizează o husă de mobil individuală pentru Huawei P40, cu o fotografie, un nume sau un text la alegere. Creează un accesoriu modern și practic, care ți se va potrivi perfect.

  • Personalizare husă de mobil individuală
  • Protecție premium pentru smartphone-ul tău
  • Cu un model, un nume sau un text la alegere
  • Gamă variată de modele și instrumente de prelucrare creative
  • Imprimeu de calitate superioară
Filter
Nu găsim produse care să se potrivească cu selecția.

Livrare rapidă

Toate produsele din producția proprie

Garanția de satisfacție

La PhotoFancy nu îţi asumi niciun risc în cazul produselor personalizate

Consultanță personală

Tel. 0800 672020

 

Husă de protecție Huawei P40 personalizată

Husa personalizată pentru Huawei P40 surprinde prin calitatea superioară și prin metoda profesionistă de imprimare: culorile sunt rezistente împotriva zgârieturilor și a uzurii. Astfel, te poți bucura multă vreme de husa ta deosebită. Înainte de inscripționare, poți să-ți prelucrezi fotografiile sau să-ți introduci numele pe husă. La personalizarea husei de mobil pentru Huawei P40, nu există limite privind creativitatea. Dă frâu liber imaginației și creează online o husă de mobil imprimată în culori intense și strălucitoare!

Personalizare husă cu fotografie pentru Huawei P40

Desigur că poți oferi cadou husaHuawei P40 personalizată cu o fotografie și unui prieten sau unui membru al familiei. Pentru că nu există nimic mai frumos decât un cadou foto personalizat care i se potrivește perfect persoanei respective! Pentru a personaliza husa Huawei P40, alege cele mai frumoase imagini din ultimii ani, iar noi le vom inscripționa pe husă. Îi vei surprinde cu siguranță pe cei dragi oferindu-le acest cadou creativ și personalizat, ideal pentru orice ocazie.

Flipcase pentru Huawei P40, inscripționat cu o imagine proprie

Dacă alegi să personalizezi o husă de mobil, vei primi un articol de calitate superioară care îți va proteja smartphone-ul împotriva murdăriei și a zgârieturilor. Ai la dispoziție diferite modele pe care le poți alege pentru a personaliza husa Huawei: flipcase, husă de mobil clasică sau carcasă. Husa tip flipcase Huawei P40 este fabricată din imitație de piele și oferă telefonului tău Huawei protecție de jur-împrejur. Aceasta are și buzunare care-ți permit să ai mereu la îndemână acele lucruri de care ai mereu nevoie, cum ar fi cardurile, cărțile de identitate sau bancnote. Poți opta și pentru carcasa practică tip hardcover, care poate fi comandată cu protecție premium suplimentară împotriva șocurilor. Datorită inserțiilor de metal și a bumperului din cauciuc, telefonul tău mobil este protejat perfect.

Carcasă personalizată Huawei P40 – cum funcționează

Personalizarea cu o fotografie a husei de protecție pentru Huawei P40 este simplă și poate fi realizată online, direct în browser, nefiind necesară descărcarea unui software special. Alege modelul preferat sau selectează personalizarea fără model. Te vom redirecționa automat către configuratorul nostru online, unde poți să încarci o imagine, să alegi un model și să introduci un nume sau un text. În previzualizarea produsului vei vedea permanent husa ta foto pentru Huawei P40. După plasarea comenzii, imprimăm pe husa de protecție exact modelul pe care l-ai creat. În general, husa cu fotografie sau cu nume este gata de livrare în termen de 24 de ore. Astfel, în doar câteva zile te vei bucura de noul tău accesoriu individual!